3. ŽNL BBŽ Jug: Nestvarnih 20 pogodaka Bršljanice, Dinamo postigao 14, Lasta 11!

Sa sedam vikend susreta odigrana su uzbuđenja desetog kola 3. ŽNL BBŽ Jug! Ovo kolo donijelo je pomalo nestvarnu pobjedu Bršljanice, a iznimno efikasni bili su Dinamo iz Dežanovca i trenutni lider Lasta iz Palešnika!

Oglas

Oglas

U jedinom subotnjem susretu bodove su u neriješenom ishodu 3:3 podijelili Dišnik i Radnički iz Velikog Vukovja. Dva je pogotka za Dišnik postigao Karlo Rihter, jedan je nadodao Zvonimir Begić, dok je sva tri pogotka za Radnički postigao Matija Bolarić. Lasta iz Palešnika ostvarila je osmu ovosezonsku pobjedu svladavši s 11:1 Polet iz Uljanika. Hat-trick za Lastu postigao je Leo Brajković, dva je nadodao Ivica Ljevar, dok su po jedan pogodak postigli Marinković, Posenjak, Žarković, Oršić, Babčec i Tutić, dok je jedini zgoditak za Polet djelo Batkovića. Bršljanica je obilježila najuvjerljivije slavlje kola svladavši s čak 20:0 Vihor iz Kapelice. Pet je pogodaka za domaćina postigao Mario Milutin, četiri Zoran Krupljan, hat-trick je postigao Ilija Hrnić, dva zgoditka djelo su Marinića i Gurdona, dok su jedan zgoditak nadodali Radojčić, Kovačić, Žarković i Prodanović.

Oglas

Dinamo iz Dežanovca je kao i Bršljanica u ovome kolu obilježio šesto prvenstveno slavlje i to na gostovanju u Kaniškoj Ivi kod domaćeg Ribara s 1:14. Četiri pogotka u trijumfu gostiju postigao je Josip Dobrenič, dva su nadodali Branko Sivonjić i Marijo Župančić, dok su se po jednom u strijelce upisali Hasanac (autogol), Dragan Sivonjić, Parapatić, Lacković, Poplašen i Plaščar. Junak iz Velikog Pašijana na domaćem je terenu obilježio šestu prvenstvenu pobjedu svladavši Tomislav iz Đulovca s 3:2. Dva je pogotka za Junak postigao Robert Gjuraj, jedan Toth, dok su kod Tomislava precizni bili Ivić i Jaković. Mladost-Nada Hrastovac također je stigla do šestog slavlja i to pobjedom 5:2 nad Jovačom iz Marinog Sela. Hat-trick za Mladost-Nadu postigao je Nenad Šplajt, po jedan pogodak nadodali su Mandić i Rubinić, dok su za Jovaču mrežu tresli Mioković i Veselovac. Četvrto ovosezonsko slavlje obilježio je Sokol iz Sokolovca pobjedom 0:3 kod Ilove. Zgoditke za Sokol postigli su Krajnović, Pap i Grandić.