3. ŽNL BBŽ Jug: Lasta dominantno do jesenskog naslova, raspoložena i Bršljanica!

Sa sedam vikend susreta kompletirano je pretposljednje jesensko, 12. kola 3. ŽNL BBŽ Jug! Naslov jesenskog prvaka pripao je Lasti, dok je osim lidera u ovom kolu uvjerljiva bila i Bršljanica!

Oglas

Oglas

U jedinom subotnjem susretu, Dišnik sa sedam bodova na kontu je ugostio Polet iz Uljanika koji je istovremeno skupio 18. Iako je Dišnik poveo pogotkom Karla Rihtera u 11. minuti susreta, u drugom poluvremenu, točnije u 66. i 75. zgodicima Ivana Mataje gosti preokreću susret na 1:2 i dolaze do sedmog ovosezonskog trijumfa. Lider ljestvice Lasta iz Palešnika predvodila je prvenstvenu ljestvicu uoči ovog kola s 28 osvojenih bodova, a u pretposljednjem jesenskom kolu dočekala je Ribar iz Kaniške Ive. Do jubilarne desete pobjede Lasta je stigla s okruglih 10:0. Hat-trick za Lastu postigli su Leo Brajković i Ivica Ljevar, dva je pogotka nadodao Babčec, dok su se po jednom u strijelce upisali Posenjak i Tutić. Uoči ovog kola drugoplasirana Bršljanica kao jedna od tri momčadi s 22 boda na kontu, dočekala je Radnički iz Velikog Vukovja. U 9:1 trijumfu Bršljanice tri je pogotka za domaćina postigao Zoran Krupljan, dvaput su bili precizni Kovačić i Hinić, a po jednom Grgić i Marinić. S druge strane, kod Radničkog, jedini pogodak djelo je Luke Blanuše.

Oglas

Mladost-Nada s prikupljenim 21 bodom uoči ovog susreta, u Hrastovcu je ugostila Dinamo iz Dežanovca, koji je u susret ušao s dva boda više od svog nedjeljnog suparnika. U jedinom neriješenom ishodu kola mreže se nisu tresle te je susret završen podjelom bodova 0:0. S 23 boda na kontu u kolo je ušao i Junak, koji je u Velikom Pašijanu snage odmjerio s Jovačom iz Marinog Sela i obilježio 7:3 pobjedu. Tri je pogotka za Junak postigao Robert Gjuraj, dva Matija Toth, dok su kod domaćina precizni bili i Popović te Jovanović. S druge strane, sva tri pogotka za Jovaču djelo su Đure Lengelića. U Sokolovcu su se sastali domaći Sokol i gosti Tomislav iz Đulovca. Sokol je do pete pobjede stigao rezultatom 3:1 i to s dva pogotka Mateja Papa te jednim Bana, dok je kod gostiju strijelac jedinog pogotka bio Ivan Jaković. Ilova je u Tomašici ugostila Vihor iz Kapelice. U zanimljivom susretu Ilova je stigla do četvrte ovosezonske pobjede, a u trijumfu 3:2 pogotke za domaćina postigli su Prijak, Mlinarić i Jančik, dok su Galić i Miletić bili precizni kod Vihora.