3. ŽNL BBŽ Jug: Lasta devetkom ostala jedina maksimalna!

Odigrano je svih sedam susreta drugog kola 3. ŽNL BBŽ Jug! Najuvjerljiviju pobjedu kola i samostalno odvajanje u drugom kolu osigurala je Lasta iz Palešnika, a zanimljivo u ovom kolu nije bilo pobjeda gostiju, a čast gostiju bodom u Kaniškoj Ivi sačuvala je Bršljanica!

Oglas
Izvor: HNS Comet

Lasta iz Palešnika u drugom kolu ostvarila je i drugo slavlje svladavši s 9:0 Vihor iz Kapelice. Prvo ime s četiri pogotka bio je Antonio Tutić (27′, 31′, 56′ i 61′), dok su po jedan zgoditak nadodali Marijan Marinković (15′), Tomislav Šimon (19′), Marko Cerin (42′), Ivan Jurišić (89′) i Zdravko Lučić (90′). Polet iz Uljanika s minimalnih 1:0 svladao je Junak iz Velikog Pašljana, a pogodak odluke djelo je Luke Žalca u 50. minuti.

Oglas

Vrlo zanimljiv susret odigrali su u Kaniškoj Ivi domaći Ribar i gosti NK Bršljanica, a susret je završen bez pobjednika 3:3. Za domaćina redom su zabijali Mersad Šabanović (56′), Domagoj Ribić (81′) i Siniša Pućek (89′), a kod Bršljanice dva je pogotka postigao Marijan Gurdon (34′ i 56′), a jedan Matija Grgić (21′). Dinamo Dežanovac stigao je do prvog ovosezonskog slavlja svladavši s 3:1 Ilovu. Kod Dinama pogotke su postigli Đorđe Borojević (21′), Roberto Parapatić (26′) i Dragan Sivonjić (37′), a pogodak kod Ilove djelo je Tomislava Bosanca (40′).

Oglas

Radnički iz Velikog Vukovja slavio je 2:1 u domaćem srazu sa Sokolom iz Sokolovca. Zgoditke za domaćine postigli su Pero Milašin u 61. i Goran Lukač u 84. minuti, dok je za Sokol jedini pogodak postigao Dejan Borojević u 65. minuti. Do prvog slavlja stigao je i Dišnik koji je s 4:2 nadvisio Mladost-Nadu. Strijelci za Dišnik bili su Karlo Rihter (56′ i 89′), Vedran Rihter (2′) i David Jozipović (21′), dok su za goste precizni bili Goran Rubinić (36′) i Davor Sedlaček (87′). Prvu pobjedu obilježila je i HNK Jovača Marino Selo koja je s 3:2 svladala Tomislav iz Đulovca. Iako je Tomislav poveo 0:2 pogocima Slađana Matića u 11. i Marina Ivića u 26. minuti, Jovača je okrenula susret u svoju korist u posljednjih 15 minuta kada su pogotke postizali Miroslav Mioković (76′), Andrija Veselovac (79′) i Mihael Juraić (84′).

Izvor: HNS Comet