3. ŽNL BBŽ Jug: Lasta bez problema u Sokolovcu, uvjerljivi Dinamo i Bršljanica!

S dva subotnja i pet nedjeljnih dvoboja kompletirano je 11. kolo uzbuđenja u 3. ŽNL BBŽ Jug! Lasta je zadržala prvo mjesto ljestvice slavivši u Sokolovcu, dok su najuvjerljiviji trijumfi kola pripali Dinamu i Bršljanici!

Oglas

Oglas

Dinamo je u Dežanovcu ugostio Dišnik i stigao do sedme prvenstvene pobjede. U visokom slavlju 13:0 tri su pogotka postigli Roberto Parapatić i Branko Sivonjić, dok su ostali strijelci za domaćina bili Pejazić, Hašek, Dragan Sivonjić, Klarić, Borojević, Plaščar i Lacković. U subotnjem dijelu programa još su se trebali susreti Tomislav iz Đulovca i Ilova, no kako s gosti nisu pojavili susret će vjerojatno biti registriran 3:0 u korist domaćina.

Oglas

Lider ljestvice Lasta iz Palešnika u nedjeljnom je dvoboju putovala u Sokolovac kod domaćina Sokola i obilježila ukupno devetu prvenstvenu pobjedu. U trijumfu gostiju 1:7 hat-trick je za lastu postigao Tomislav Oršić, dok su po jedan pogodak u pobjedu utkali Šimon, Brajković, Ljevar i Žarković. S druge strane, jedini strijelac za Sokol bio je Patrik Malina. U Marinom Selu domaća Jovača je ugostila Bršljanicu. Gosti su stigli do trijumfa 2:12 što im je sedmo ovosezonsko slavlje. U slavlju gostiju četiri je pogotka postigao Mario Milutin, dok su se po dva puta kod Bršljanice u strijelce upisali Krupljan, Grgić, Kovačić i Marinić. Oba pogotka za Jovaču djelo su Miroslava Miokovića pred sam kraj susreta.

Radnički iz Velikog Vukovja odmjerio je snage s Mladost-Nadom. Do sedmog ovosezonskog trijumfa stigli su gosti iz Hrastovca, a u slavlju gostiju 3:6 po dva pogotka postigli su Ivan Mandić, Nenad Šplajt i Goran Rubinić, dok je za Radnički dvaput bio precizan Matija Bolarić a jednom Aleksandar Miroslavić. Vihor je u Kapelici ugostio Junak iz Velikog Pašijana. Jedini pogodak za Vihor u porazu 1:8 postigao je Nikola Galić, dok je u sedmom trijumfu Junaka četiri pogotka postigao Manuel Jovanović, tri Robert Gjuraj te jedan Borna Lončar. Polet je Uljaniku obilježio šestu prvenstvenu pobjedu svladavši Ribar iz Kaniške Ive s 8:1. Iako je Ribar poveo u trećoj minuti pogotkom Jovanovića, Polet je okrenuo susret s četiri zgoditka koje je u slavlje Poleta utkao Oliver Batković, s dva koja je nadodao Robert Trbojević i po jednog Žalca i Mataje.