3. ŽNL BBŽ Jug: Jedanaesto slavlje Laste, iznimno raspoložena Jovača!

Sa sedam vikend susreta kompletirano je posljednje jesensko, 13. kolo uzbuđenja u 3. ŽNL BBŽ Jug! U subotnjem dijelu programa do bodova su stigli Lasta i Dinamo, dok je u nedjeljnom dijelu programa najefikasnije slavlje obilježila Jovača iz Marinog Sela!

Oglas

Oglas

U subotnjem dijelu programa, Tomislav je u Đulovcu s 19 bodova na kontu kao sedmoplasirana momčad odmjerio snage s jesenskim prvakom Lastom iz Palešnika koji je u ogled ušao s 31 bodom. Tomislav Oršić doveo je Lastu u vodstvo u 30. minuti, a odgovor Tomislava stigao je sedam minuta kasnije zgoditkom Ivana Jakovića. Konačnih 1:2 za novo slavlje Laste djelo je Tomislava Šimona u 57. minuti dvoboja.Subotnji program kompletiran je susretom dviju momčadi iz gornjeg dijela poretka gdje se četvrtoplasirani Dinamo iz Dežanovca s 24 osvojena boda sučelio s drugoplasiranom Bršljanicom koje je istovremeno skupila dva boda više. U slavlju Dinama 4:1 dva je pogotka postigao Ivan Poplašen, jedan su kod domaćina nadodali Sivonjić i Parapatić, dok je jedini strijelac za Bršljanicu bio Darko Kovačić u 89. minuti. U nedjeljnom dijelu programa, uoči ovog kola trećeplasirani Junak u kolo je ušao s 26 bodova kao i drugoplasirana Bršljanica, a u sklopu posljednjeg jesenskog kola putovao je u Veliko Vukovje kod domaćina Radničkog koji je u dvanaest kola skupio osam bodova. U slavlju 0:9 Junaka četiri pogotka postigao je Robert Gjuraj, dva su pogotka nadodali Ivan Tadić i Manuel Jovanović, dok je jedan zgoditak postigao Kristijan Ditrih.

Oglas

U susretu momčadi koje je na tablici uoči ovog kola dijelio jedan prvenstveni bod, Polet je s 21 bodom na kontu u Uljaniku dočekao Mladost Nadu koja je istovremeno skupila 22. Do novog slavlja stigao je Polet rezultatom 3:2. Pogotke za Polet postigli su Benčak, Batković i Poklečki, dok su kod Mladost-Nade zgoditke postigli Barišić i Šplajt. Uoči ovog kola jedanaestoplasirani Ribar iz Kaniške Ive s devet prikupljenih bodova ugostio je pretposljednjeg Dišnika koji je u susret ušao sa sedam osvojenih bodova. U slavlju Dišnika 1:4 dva su pogotka postigli Miroslav Čleković i Nenad Petrović, dok je za Ribar jedini pogodak postigao Domagoj Ribić.

U susretu desete i devete momčadi uoči ovog kola, Jovača je u Marinom Selu dočekala Ilovu. Do najuvjerljivijeg slavlja kola Jovača je stigla rezultatom 14:3. Đuro Lengelić bio je prvo ime susreta s čak devet pogodaka, dok je kod domaćina dvaput bio precizan Mioković a po jednom Marko i Andrija Veselovac te Kovačević. S druge strane, kod Ilove su bili precizni Lukaš, Prijak i Premužić.Kolo su susretom u Kapelici kompletirali  posljednjeplasirani domaći Vihor i osmoplasirani gosti NK Sokol iz Sokolovca. Zanimljiv susret završen je 4:3 pobjedom Vihora za kojeg su pogotke postigli Galić, Krupljan, Rostoher i Miletić. Kod Sokolovca dvaput je precizan bio Matej Pap, a jednom Dejan Borojević.