3. MNL Mura i Donji Koncovčak razbili svoje protivnike

Proteklog vikenda odigrane su utakmice A i B skupine 3. Međimurske nogometne lige. Skupina A i dalje je neizvjesna, par kola prije kraja jesenskog dijela natjecanja, dok u B već lagano proizlazi jesenski prvak.

Oglas

Oglas

Skupina A

Oglas

NK GRANIČAR NOVAKOVEC – NK BORAC (DH) 4:1

Rutinska pobjeda Graničara na domaćem terenu. Savršeni vikend za lidera prvenstva koji ovom pobjedom nastavlja djelovati na prvom mjestu ljestvice. Junak utakmice bio je trostruki strijelac Antonio Drvoderić (9′, 29′, 39′), dok je preostali pogodak pao iz nogu Ivana Krznara u 19. minuti susreta. Leonard Bistrović zabio je jedini gol Borca i to u 81. minuti susreta.

NK JADRAN (Š) – NK OTOK 1:0

Minimalna, ali vrijedna pobjeda Jadrana koji ne želi pustiti Graničar da miruje na vrhu. Jedini pogodak na utakmici postigao je Denis Vuk u 45. minuti susreta. Bio je ovo poprilično miran meč s tek jednim dodijeljenim žutim kartonom.

Skupina B

NK DONJI KONCOVČAK – NK ŠENKOVEC 6:0

Sasvim jasna pobjeda Donjeg Koncovčaka u dvoboju u kojem je lider bio itekako veliki favorit. Igrač utakmice bio je Leon Sakač koji je postigao hat-trick (2′, 51′, 78′). Ostala tri pogotka nogu su djelo Andrije Flaca u 12., Denija Polanca u 18. i Leonarda Živčeca u 76. minuti susreta.

NK MURA – NK PARAG 11:0

Mura ima najbolji napad lige, dok je Parag među najgorim obranama prvenstva pa je bilo jasno prije početka da nas očekuje dosta jak susret od strane domaćina. To se i dogodilo jer zabili su čak 11 pogodaka. Valentino Bogdan postigao je čak pet pogodaka (21′, 25′, 29′, 37′, 44′), tri je dao Nenad Radiković (12′, 16′, 32′), dok su po jedan upisali Nikola Šoltić u 31., Ivica Telebuh u 36. i Karlo Vurušić u 48. minuti susreta.