3. MNL Jadran slavio u derbiju A skupine

Najniži rang međimurskog nogometa i ovog je vikenda pružio odlične mečeve. Predstave za gledatelje nije nedostajalo ni u jednoj niti u drugoj skupini.

Oglas

Oglas

Skupina A

Oglas

NK JADRAN (Š) – NK DUBRAVA (S) 3:0

Veliki korak k osiguranju prvog mjesta napravio je Jadran. Na domaćem terenu pala je gostujuća Dubrava i to uvjerljivo. Sve je bilo riješeno u prvom poluvremenu. Boris Novak prvo je u 28. minuti zabio za vodstvo Jadrana. Zatim na scenu stupa Sandro Novak koji s dva pogotka dovršava posao (34′, 42′).

NK NAPREDAK (GK) – NK TORPEDO KRIŽOVEC 4:1

Napredak je na svom terenu lagano torpedirao Torpedo i uzeo vrijedna tri boda. Baš kao i u prethodnom susretu, tako je i u ovom rezultat postavljen već u prvom dijelu meča. Noa Medved zaslužan je za dva pogotka Napretka (20′, 23′). Po jedan su dali Dominik Mađarić u četvrtoj i Antun Cilar u 37. minuti. Jedini gol za gosta zabio je Jurica Berdin u 27. minuti susreta.

Skupina B

NK TRNOVEC – NK MURA 1:3

Veliki korak u osiguranju prvog mjesta odradila je Mura. S nova tri boda došla je na korak od osvajanja Skupine B. Saša Varga u četvrtoj minuti donio je prednost gostima. Darko Šincek u 52. vratio je stvari na početak. Roko Posel 13 minutak kasnije vratio je prednost Muri. Nenad Radiković u 79. minuti stavio je točku na i.

NK DONJI KONCOVČAK – NK BRATSTVO (P) 5:1

Unatoč velikoj bodovnoj razlici, Donji Koncovčak se ne predaje. Četiri pogotka postigao je Leonardo Živčec (4′, 18′, 24′, 31′), dok je jedan dao Patrik Vršić u 58. minuti susreta. Bojan Novak u 81. zabio je jedini gol za Bratstvo.