3. MNL Jadran preuzeo vrh A skupine, Mura nastavlja trpati protivnike u B skupini

Brojna događanja i zanimljivi susreti dogodili su se tijekom sedmog kola najnižeg ranga međimurskog nogometa. Vidjeli smo nekoliko intrigantnih susreta u A i B skupinama u kojima su neki favoriti posustali i predali svoja mjesta drugim ekipama.

Oglas

Skupina A

Oglas

Oglas

NK DUBRAVA (S) – NK GRANIČAR NOVAKOVEC 3:2

Velika pobjeda domaće momčadi u Sivici kojom su se približili vodećem Jadranu na samo tri boda zaostatka. Prvoplasirana momčad lige pala je u spomenutom mjestu i bila je nadigrana u svakom smislu te riječi. Gosti su poveli preko Jure Pintarića u devetoj minuti, a na 2:0 povisio je Shota Sasaki u 29. minuti. Antonio Drvoderić smanjio je zaostatak na gol razlike u 43. minuti. U nastavku su prvi ponovno zabili domaćini i to u 69. minuti preko Dina Varge. U 88. minuti konačan rezultat postavlja Matija Orehov.

NK JADRAN (Š) – NK BORAC (DH) 3:0

Rutinska pobjeda Jadrana koji je uspio iskoristiti kiks prvoplasiranog Graničara. Utakmica je praktički bila riješena u prvom poluvremenu kad je rezultat glasio 2:0, zahvaljujući pogocima Sandra Novaka u 24. i 35. minuti. Konačan rezultat stigao je u 87. minuti, kad je Yushi Toshiyama poentirao za 3:0 i važna potvrdio pobjednika.

Skupina B

NK DONJI KONCOVČAK – NK DINAMO ŽIŠKOVEC 4:0

Donji Koncovčak nastavlja s pobjedama u B skupini najnižeg ranga međimurskog nogometa. Sve je bilo riješeno u prvih 16 minuta utakmice, kad je – ispostavilo se – to bio i konačan rezultat. Dvostruki strijelac za domaćina bio je Patrik Vršić u 14. i 16. minuti. Po jedan pogodak zabili su Leon Sakač u četvrtoj i Deni Polanec u osmoj minuti.

NK MURA – NK ŠENKOVEC 9:0

Još jednu rapsodiju priredili su nogometaši Mure koji su pred svojim navijačima pobijedili Šenkovec, utrpavši im devet komada. Četiri pogotka postigao je Valentino Bogdan (16′, 20′, 27′, 82′), a tri je dao Deni Vincek (71′, 75′, 85′). U strijelce su se još upisali Ivica Telebuh (22′) i Nikola Šoltić (67′).