3. MNL Donji Koncovčak i Jadran jesenski prvaci

Burno je bilo na travnjacima najnižeg nogometnog ranga 3. Međimurske nogometne lige skupina A i B. U jednoj je o tituli jesenskog prvaka odlučivala gol razlika, dok je u drugoj bodovno stanje to odlučilo.

Oglas

Oglas

Skupina A

Oglas

NK BORAC (DH) – NK JADRAN (Š) 0:3

Velika pobjeda Jadrana u gostima protiv Borca. Ovim su slavljem stigli do titule jesenskog prvaka i to zahvaljujući boljoj gol razlici. Za Jadran je golove dao Sandro Novak (33′, 67′, 85′).

NK GRANIČAR NOVAKOVEC – NK DUBRAVA (S) 2:0

Rutinska pobjeda domaćina na kraju se pokazala nedovoljnom za titulu jesenskog prvaka. Marko Jakšić u 28. i Valentino Bukal u 70. minuti zabili su jedine golove na utakmici i donijeli tri boda svojoj momčadi.

Skupina B

NK DINAMO ŽIŠKOVEC – NK DONJI KONCOVČAK 1:7

Fantastična predstava Donjeg Koncovčaka za pobjedu i potvrdu jesenskog naslova. Briljirao je Leon Sakač koji je postigao četiri pogotka (4′, 56′, 73′, 77′). Dva je dodao Leonardo Živčec (25′, 32′), dok je jedan djelo Denija Polanca u 67. minuti susreta. Jedini gol za domaćina dao je Sandi Ignac u 52. minuti meča.

NK ŠENKOVEC – NK MURA 0:9

Još jedna fantastična utakmica Mure s puno pogodaka. Nenad Radiković zabio je četiri pogotka (14′, 49′, 67′, 70′). Filip Vrbanić dao je dva (18′, 86′), dok su po jedan zabili Valentino Bogdan (9′), Nikola Šoltić (20′) i Deni Vincek (83′).