3.kolo MŽNL SB-PŽ: Sa stopostotnim učinkom u kolo ulaze tri momčadi!

Subota i nedjelja rezervirana su za prvenstvena uzbuđenja u MŽNL SB-PŽ!  Četiri će susreta biti odigrano u subotu, dok su tri susreta rezervirana za nedjeljni raspored! Iznimno zanimljivo bit će u Lipiku gdje će snage odmjeriti Lipik i Hajduk Pakrac, a  treću pobjedu u tri kola tražit će Tomislav i Slobodnica na domaćem te Slavonac iz Nove Kapele na gostujućem terenu! Svi susreti na rasporedu su u 17:00.

Oglas

 

Oglas

Oglas

NK Tomislav iz Donjih Andrijevaca nakon dvije uvodne pobjede u sklopu trećeg kola tražiti će nova tri boda koja bi ga zadržala na vrhu prvenstevene ljestvice. U subotnjem programu ugostiti će Požegu koja je u dosadašnja dva susreta obilježila pobjedu te poraz.

NK Lipik 1925 koji je u dva prvenstvena kola obilježio pobjedu i neriješen ishod, novi ispit će imati protiv Hajduka iz Pakraca koji želi započeti seriju pozitivnih ishoda nakon pobjede u prošlom kolu nad Sikirevcima.

Slavonac iz Bukovlja pod paskom novoga statega Zorana Galetića u trećem kolu će odmjeriti snage sa Papukom iz Velike koja je nakon dva prvenstvena kola jedna od dvije ekipe koje nisu osvojile niti jedan bod.

Psunj Sokol iz Okučana nakon prve pobjede u proteklom kolu, u ovom će na subotnje gostovanje u Vidovce gdje ih čeka tamošnji Dinamo koji još čeka na prve prvenstvene bodove.

NK Slobodnica koja je također obilježila stopostotan učinak u prva dva kola, biti će u nedjelju domaćin NK Jakšiću koji je nakon dva kola sa gol razlikom minus četiri i jednim bodom nakon dva prvenstvena kola.

Slavonac iz Nove Kapele koji nakon dva kola drži stopostotan učinak u dva ogleda,putuje na gostovanje kod Zadrugara iz Oprisavaca koji je u prvenstvo ušao sa jednim osvojenim bodom iz dva kola.

Nedjeljni program zaključit će svojim susretom NK Sikirevci i Mladost Sibinj. Domaćin će se pokušati iskupiti svojim gledateljima za prošlotjedni poraz i pokušati povećati svoj bodovni konto koji je trenutno na tri boda, dok su gosti dosad skupili jedan prvenstveni bod u dva susreta.