3. kolo 4. NL BJ-KC-VT: Pet stopostotnih ekipa u lovu na nastavak pobjedničkog niza!

Ovaj vikend nastavljaju se uzbuđenja u 4. NL BJ-KC-VT! Na redu je treće kolo sa svojih sedam susreta, od kojih će se četiri susreta igrati u subotu, dok su ostala tri susreta po rasporedu u nedjelju. U najzanimljivijem susretu kola sučeliti će se u dva kola maksimalne ekipe Tehničar iz Cvetkovca i Ferdinandovac! Svi susreti po rasporedu počinju od 17:30.

Oglas

Oglas

U jedinom dvoboju trećeg kola u kojem su obje momčadi obilježile maksimalan učinak u dosadašnja dva kola, susresti će se Tehničar Cvetkovec i Ferdinandovac. Domaćini u treće kolo ulaze bez primljenog pogotka, dok su gosti iz Ferdinandovca samo jednom vadili loptu iz mreže.

Oglas

Trenutačno drugoplasirana ekipa prvenstva Slatina tražiti će i treću pobjedu u tri susreta. U sklopu trećeg kola u Slatini gostovati će osmoplasirana Bilogora 91, koja zbog  bolje gol razlike predvodi kolonu ekipa sa jednim osvojenim bodom.

NK Pitomača također će u subotu loviti nove prvenstvene bodove nakon što su u premijerna dva kola obilježili učinak od dvije pobjede. U okviru trećeg kola ugostiti će na svom terenu trenutno posljednjeplasirano NK Suhopolje koje još traži svoj prvi prvenstveni bod, ali i pogodak.

Mladost iz Molvi sa polovičnim učinkom uz odličnu +8 gol razliku nakon dva kola ulazi u novo prvenstveno kolo gdje će u subotu snage odmjeriti snage sa Garićem iz Garešnice koji je u prvenstvo ušao sa dva minimalna poraza.

NK Mladost iz Kloštra Podravskog nakon maksimalnog učinka u prethodna dva ogleda, u trećem kolu će u nedjelju tražiti nastavak pozitivnog niza u srazu s NK Voćinom. Momci Ivice Evića u ogled ulaze s jednim prvenstvenim bodom, ali i odličnim dojmom iz prošle utakmice gdje im je pobjeda izmakla u posljednjim minutama susreta.

NK Borac Imbriovec nakon pobjede u prvom i neriješenog ishoda u drugome kolu, u ovome kolu očekuje ih nedjeljni susret kada im u goste dolazi NK Čazma, koja nakon dva kola zauzima dvanaesto mjesto ljestvice bez osvojenih bodova.

U nedljelju svojim susretom kolo će zaključiti ekipe koje još nisu imale priliku osjetiti slast pobjede ove sezone, NK Dinamo Predavac i Graničar Legrad. Domaćini su u dva protekla kola osvojili jedan bod, dok gosti iz Legrada nakon dva kola još čekaju na prvi bod.