3. HRL Sjever (Ž): Radnik i dalje maksimalan, Prelog svladao Đurđevac!

U subotu i nedjelju odigrana su oba susreta četvrtog kola 3. HRL Sjever za žene! U subotnjem dvoboju Radnik je nastavio s pobjedničkim nizom, dok su u nedjelju u Prelogu slavlje obilježile domaće rukometašice!

Oglas

U subotnjem dijelu programa sastali su se SŽRK Ivanec i Radnik iz Križevaca. Radnik je u svoja četiri susreta ostvario maksimalnih osam bodova, dok Ivanec u tri prethodna susreta još nije okusio slast prvenstveni h bodova. Do petog slavlja stigle su gošće iz Križevaca rezultatom 27:36. Gošće su uspjele prelomiti susret u periodu od početka do polovice drugog poluvremena i to na pogon čak 15 pogodaka Hane Fržović i deset Eme Horvat, dok je kod Ivaneca 11 postigla Melani Marković.

Oglas

U nedjeljnom susretu Prelog je dočekao Đurđevac. Prelog je u susret stigao s omjerom od jedne pobjede i dva poraza, dok je Đurđevac u prethodna četiri dvoboja ostvario polovičan učinak od dvije pobjede i dva poraza. U vrlo napetom susretu do 25:23 slavlja stigle su rukometašice Preloga kod kojih su sa šest pogodaka najraspoloženije bile Ema Kos i Tonka Hozjak, dok je kod Đurđevca deset pogodaka postigla Lana Ređep.

Izvor: HRS