3. HRL Sjever Ž: Prvo slavlje Preloga, četvrto Radnika!

Ovoga vikenda u 3. HRL Sjever za žene odigran je zaostali susret drugog kola između Preloga i SŽRK Ivanec. Do prvog prvenstvenog slavlja stigao je Prelog slavivši s plus pet pogodaka prednosti! U drugom susretu, onog petog kola, Radnik je nastavio maksimalan niz uvjerljivo svladavši Đurđevac!

Oglas

U prethodna dva kola, ova kluba su startala s dva prvenstvena poraza pa je ovaj susret bio idealna prilika za oba sastava da obilježe svoje prve prvenstvene bodove. Iako je Ivanec bolje startao u susret s prednošću od 0:3, Prelog je ubrzo okrenuo stvari u svoju korist te od jedanaeste minute do poluvremena podigao prednost na plus osam. Prednost Preloga počela se topiti pred posljednju četvrtinu susreta, te je u jednom trenutku Ivanec došao na tri pogotka zaostatka (24:21), no za nešto više nije bilo snage te je Ivanec slavio s konačnih 26:21. Sedam pogodaka za Prelog postigla je Dora Lipić, dok je najefikasnija kod gošći, ujedno i na susretu, bila je Melani Marković s deset zgoditaka.

Oglas

Radnik je u susretu petog kola došao do četvrte pobjede svladavši s 45:25 ekipu Đurđevca. Ema Horvat s 13 pogodaka predvodila je Radnik, dok je Ana Lenardić s 12 pogodaka predvodila Đurđevac.

Izvor: HRS