3. HRL Istok (Ž): Treće slavlje Đakova, dva od dva Vinkovčanki, drugo slavlje Osijeka 3 i Petrijevaca!

S četiri nedjeljna susreta kompletirano je treće kolo 3. HRL Istok za žene! Treće je slavlje u tri susreta obilježilo Đakovo, do drugog slavlja stigli su Osijek 3 i Petrijevci, dok je na omjeru od dvije pobjede iz dva susreta ekipa Vinkovaca!

Oglas

Rukometašice Đakova obilježile su treću pobjedu svladavši rezultatom 30:15 ekipu  Orahovice. U slavlju Đakova sedam je pogodaka postigla Mia Čotić, dok je najefikasnija kod Orahovice bila Mia Straka s pet pogodaka. Vinkovci su došli do druge pobjede iz dva susreta svladavši na gostovanju Slavonku 21:25. Silvija Samardžić postigla je pet pogodaka za Slavonku, dok je kod Vinkovčanki osam pogodaka skupila Marija Dragojević.

Oglas

Do druge pobjede u tri susreta stigla je ekipa Osijek 3 koja je na gostovanju kod Darde slavila 22:28. Sedam pogodaka kod Darde skupila je Nika Vlašić, dok je najefikasniji pojedinac susreta bila gostujuća Sara Duhović s osam pogodaka. Do drugog slavlja u trećem kolu stigli su Petrijevci koji su s 34:15 svladali Vukovar. U trijumf Petrijevaca osam je pogodaka utkala Nicholle Ribarić, dok je kod Vukovara s četiri najefikasnija bila Barbara Trbojević.

Izvor: HRS