3. HRL Istok (Ž) : Slavlje Darde u derbiju, pobjede Vinkovaca i Slavonke!

S tri susreta kompletirano je peto kolo 3. HRL istok u ženskoj konkurenciji! Darda je u jedinom subotnjem dvoboju nadvisila Osijek 3 s 32:23, Slavonka je na domaćem parketu slavila nad Mikleušom dok su Vinkovci na gostovanju svladali Ilok 32:24!

Oglas

U susretu ekipa koje su u ovaj susret sa stopostotnim učinkom susrele su u jedinom subotnjem dvoboju Darda i Osijek 3, uz razliku da je Osijek ušao u ovaj susret s utakmicom manje. Darda je na krilima deset pogodaka Nike Vlašić došla do vrijedne 32:23 pobjede, dok je kod Osijeka 3 najefikasnija s devet pogodaka bila Klaudija Bračko.

Oglas

Slavonka koja je u četiri kola ostvarila polovičan učinak od dvije pobjede i dva poraza ugostila je Mikleuš koji je prošli tjedan tijesno poražen od Petrijevaca a na bodovnom kontu imao je dva boda iz susreta s Vukovarom u prvom kolu kad su slavili s 25:19. Slavonka je u ovom kolu došla do slavlja 30:23. Kod domaćih igračica Sanja Didović postigla je deset pogodaka, dok je kod Mikleuša Iva Šantić skupila sedam.

Oglas

ŽRK Ilok koji je u tri kola obilježio tri poraza ugostio je ekipu Vinkovaca koja je u ovaj susret ušla s polovičnim učinkom od dvije pobjede i dva poraza na krilima pobjede nad Đakovom u prošlom kolu 29:22. U ovom kolu slavile su Vinkovčanke rezultatom 32:24 i tako došle do svoje treće pobjede do koje ih je predvodila Marija Dragojević s devet pogodaka, dok je kod domaćih igračica najefikasnija bila Gabrijela Faletar s osam.

Susret između Đakova i Vukovara bit će registriran 10:0 u korist Đakovčanki kojima će to biti druga pobjeda u četiri susreta.

Slobodna ekipa ovo bila je RK Petrijevci.