3. HRL istok (Ž): Slavlja za Osijek 3, Vinkovce i Petrijevce!

Odigrana su tri od četiri susreta 3. HRL istok za žene! Osijek 3 uvjerljivo je svladao Slavonku 39:17, Vinkovci su nadvisili Đakovo 29:22, dok su Petrijevci u trileru kola svladali Mikleuš 29:30!

Oglas

Mikleuš koji je u dva odigrana susreta obilježio pobjedu i poraz ugostio je u četvrtom kolu Petrijevce koji su u tri kola obilježili dvije pobjede i jedan poraz. Do tijesne ali vrijedne pobjede stigli su Petrijevci slavljem 29:30. Kod Mikleuša najefikasnija je bila Sara Špiranec s jedanaest pogodaka, dok je kod gošći čak 13 postigla Karolina Samardžija.

Oglas

Osijek 3 koji je u svoja dva susreta obilježio dvije pobjede u četvrtom kolu ugostio je momčad Slavonke koja je s dvije pobjede i porazom ušla u ovaj susret. U uvjerljivoj 39:17 pobjedi domaćina Leona Grgić je kod Osječanki zabila osam pogodaka, dok je Slavonku sa šest pogodaka predvodila Matea Sertić.

Oglas

U dvoboju momčadi koje su osvojile dva boda susreli su se Vinkovci koji su to učinili iz tri susreta i Đakovo koje je u dva odigrana susreta ostvario polovičan učinak. Vinkovčanke su u ovom susretu slavile 29:22. Najbolji strijelac kod Vinkovaca bila je Marija Dragojević, dok je gošće predvodila Klara Petric s osam pogodaka.

Lider ljestvice nakon tri kola sa sve tri pobjede  Darda u sklopu četvrtog kola trebala je gostovati u Vukovaru, no rezultat će kako stvari stoje biti registriran 10:0 za Darđanke. Ovo kolo slobodna je bila ekipa Iloka.

Izvor: HRS