3. HRL Istok (Ž): Šesto slavlje Darde, četvrto Osijeka 3 i Slavonke!

S četiri susreta kompletirano je šesto kolo uzbuđenja u 3. HRL Istok za žene! Darda je na šest od šest nakon slavlja u Mikleušu 34:30, dok su im prvi pratitelji Osijek 3 i Slavonka u ovom kolu također obilježili pobjede!

Oglas

Lider ljestvice Darda s pet pobjeda iz pet susreta ušao je u gostujući ogled šestog kola s Mikleušom koji je u četiri susreta prije ovog obilježio jednu pobjedu i tri poraza. Darda je nakon 60 minuta slavila 30:34. Kod Mikleuša sedam puta mrežu gošći su tresle Sara Špiranec i Andrijana Pecolaj, dok je u šestoj pobjedi Darde također sedam pogodaka postigla Barbara Strmečki.

Oglas

Osijek 3 nakon prvog ovosezonskog poraza od Darde priliku za iskupljenje imao je u susretu s Đakovom koji je s polovičnim učinkom od dvije pobjede i dva poraza ušao u ogled petog kola. Osječanke su došle do četvrte pobjede u pet susreta slavivši s 34:22. Kod domaćih rukometašica Iva Prcic postigla je sedam pogodaka, dok su kod gošći iz Đakova Leonarda Matijević i Klara Petric postigli šest.

Oglas

U dvoboju ekipa koje su u svom prošlom susretu svladale Mikleuš, susreli su se Petrijevci i Slavonka. Obje ekipe u susret su ušle s tri pobjede, uz razliku da je to Petrijevcima pošlo za rukom u četiri, a Slavonki u pet susreta. Slavonka je u ovom susretu pobijedila s 19:24. Karolina Samardžija sa šest pogodaka bila je najefikasnija kod Petrijevaca, dok su Sanja Didović i Gabrijela Starčević kod gošći također zabile šest pogodaka

Susret Vukovara i Iloka bit će registriran 0:10 u korist Iloka.

Izvor: HRS