3. HRL Istok (Ž): Petrijevci nanijeli prvi poraz Dardi , Đakovo svladao Mikleuš!

Odigrana su sva četiri susreta sedmog kola 3.HRL Istok za žene! Petrijevci su na gostovanju nanijeli prvi poraz ekipi Darde, Đakovo je odnijelo bodove u ogledu s Mikleušom, Vukovar je slavio u Vinkovcima a Osijek 3 u Iloku!

Oglas

Stopostotna iz šest kola ŽRK Darda u sklopu sedmog kola tražila je nove bodove u srazu s Petrijevcima koji su u pet odigranih susreta obilježili tri pobjede i pretrpjeli dva poraza. No, tako nije mislila gostujuća momčad Petrijevaca koja je nakon 60 odigranih minuta slavila rezultatom 27:29. Najučinkovitija u redovima Darde bila je Nika Vlašić s osam, dok je kod Petrijevaca s čak jedanaest pogodaka najefikasnija bila Karolina Samardžija.

Oglas

Đakovo je u šesto kolo ušlo s omjerom od dvije pobjede i četiri poraza, a u sklopu sedmog kola na svom su parketu dočekali ekipu Mikleuša čija jedina pobjeda datira još iz prvog kola kad su svladali Vukovar rezultatom 25:19. U zanimljivom susretu domaće Đakovo došlo je do slavlja 34:33 na krilima jedanaest pogodaka Leonarde Matijević, dok je gošće predvodila Iva Šantić s trinaest!

Oglas

Ilok koji je u ovo kolo ušao s dva boda iz neodigranog susreta s Vukovarom, na svom je parketu ugostio Osijek 3 koji je prethodno kolo s plus dvanaest slavio nad Đakovom što im je bilo četvrto ovosezonsko slavlje iz pet susreta. Osijek 3 došao je do uvjerljivog slavlja 18:38. Marija i Gabrijela Faletar kod Iloka postigle su po šest pogodaka, dok je kod Osječanki devet pogodaka postigla Iva Prcic.

Susret između Vinkovaca i Vukovara otišao je na stranu gošći koje su nakon niza neodigranih utakmica slavile u Vinkovcima 20:24. Marija Dragojević s devet pogodaka bila je najefikasnija kod Vinkovčanki, dok je Vukovarke predvodila Darija Foriš s dvanaest!

Izvor: HRS