3. HRL Istok (Ž): Osmo kolo proteklo u znaku domaćina!

Osmo kolo prvenstvenih uzbuđenja u 3. HRL istok za žene donijelo je sve četiri pobjede domaćina tako da se su u ovom kolu dva boda skupili Osijek 3, Petrijevci, Slavonka i Mikleuš!

Oglas

Osijek 3 došao je do svoje šeste pobjede iz sedam susreta na svom terenu svladavši uvjerljivo Vinkovce s 48:22. Vinkovcima je ovo četvrti prvenstveni poraz. Lara Vrajić predvodila je Osječanke s dvanaest pogodaka, dok je kod Vinkovčanki najefikasnija bila Mirna Antolović s osam!

Oglas

Petrijevci su došli do pete prvenstvene pobjede svladavši na domaćem parketu 25:23 ekipu Đakova. Karolina Samardžija predvodila je domaće rukometašice zabivši skoro pola pogodaka Petrijevaca, ukupno dvanaest, dok je u četvrtom porazu Đakova najučinkovitija bila Klara Petric s osam zgoditaka.

Oglas

U derbiju kola Slavonka je na domaćem parketu došla do svoje pete pobjede iz sedam susreta nanijevši drugi poraz iz osam susreta rukometašicama Darde s 26:19! Marinela Starčević sa sedam pogodaka bila je najefikasniji pojedinac kod Slavonke, dok je Nika Vlašić kod gošći postigla pogodak manje, ukupno šest.

U derbiju začelja rukometašice Mikleuš je upisao drugu prvenstvenu pobjedu svladavši ekipu Iloka s 28:17. Sara Špiranec i Iva Šantić kod Mikleuša postigle su sedam pogodaka, dok je kod gošći Marija Faletar bila najefikasnija sa sedam pogodaka!

 

Izvor: HRS