3. HRL Istok: Peto slavlje Ivana, Đakovo 2 svladalo Zrinski!

Sedmo kolo u 3.HRL istok u muškoj konkurenciji donijelo je petu pobjedu Ivana koji je slavio na gostovanju u Tenji 21:35, Petrijevci 2 su došli do četvrte pobjede svladavši u gostima Slatinu 2 31:32, dok je Đakovo 2 nanijelo prvi poraz momčadi Zrinski!

Oglas

RK Ivan nakon šest kola samostalno je vodeći na prvenstvenoj ljestvici nakon što su obilježili petu pobjedu slavivši nad RK Tenja na gostovanju 21:35. Patrik Valentić bio je najefikasniji pojedinac kod Ivana s devet pogodaka, dok je Filip Babić kod domaćina postigao šest.

Oglas

U dvoboju drugih momčadi između Slatine 2 i Petrijevaca 2 pobjedu je odnio gost rezultatom 31:32. Petrijevcima je ovo četvrta pobjeda iz šest ogleda, dok je Slatina obilježila četvrti poraz iz sedam kola. Najefikasniji pojedinac susreta bio je kod  gostiju Šimun Barišić s dvanaest pogodaka, a s druge strane kod Slatine Kristijan Krpačić postigao je osam zgoditaka.

Oglas

Đakovo 2 došlo je do svojeg drugog slavlja iz pet odigranih susreta nanijevši prvi poraz ekipi Zrinskog rezultatom 31:29. Josip Žulj kod domaćina postigao je deset pogodaka, a isto toliko skupio je i Josip Zovkić kod Zrinskog.

U jedinom neriješenom susretu kola bodove su podijelili Mladost iz Donjeg Miholjca i Cestorad-Vinkoprom s konačnih 20:20. Od četrdeset pogodaka čak su trideset postigli najbolji pojedinci susreta, kod domaćina to je bio Matija Vidaković s čak šesnaest pogodaka, dok je s druge strane goste predvodio izvrsni Gabrijel Širić sa četrnaest!

Izvor: HRS