3. HRL Istok: Domaćinsko prvo kolo nakon duge ljetne stanke

Kao i kolege iz viših liga, s natjecanjem su započeli i rukometaši 3. HRL Istok. Prvo kolo odigrano je četiri dvoboja, a zanimljivo je kako su slast pobjede osjetili isključivo domaćini. 

Oglas

Zrinski je ugostio Cestorad-Vinkoprom te su slavili 24:20. Po 6 pogodaka za domaćine zabili su Toni Andrijanić i Dino Filipović, dok je Gabrijel Širić sam vukao goste s 11 pogodaka. Druga ekipa Slatine je na domaćem terenu slavila protiv druge ekipe Đakova rezultatom 28:22. Po 5 pogodaka za domaćine zabili su Kristijan Krpačić, Ivan Horvat i Hrvoje Mataija, dok je čak 10 pogodaka za goste zabio Antonio Sivak.

Oglas

Sigurnu pobjedu upisala je druga momčad Petrijevaca na domaćem terenu protiv Mladosti, završilo je 37:27. Patrik Maltar je bio uvjerljivo najraspucaniji domaći igrač s 13 pogodaka, dok je najbolji kod gostiju bio Josip Trošić sa 7 pogodaka. Odličan dvoboj igrali su Mikanovci i Tenja, a na kraju domaćini slave pobjedu s minimalnih 25:24. Ivan Barić predvodio je pobjedničku momčad sa 6 pogodaka, dok je Dejan Brocić bio najefikasniji kod poraženih sa 7.

Oglas