2. ŽNL VŽ Trnje osiguralo naslov tri kola prije kraja

Dvije odgođene utakmice, no ne i ona najvažnija obilježili su 23. kolo 2. ŽNL VŽ. Trnje je tri kola prije kraja postalo prvak!

Oglas

Oglas

NK TRNJE (T) – NK ORAČ 2:0

Oglas

Rutinska pobjeda na domaćem terenu Trnju je bila dovoljna za potvrdu naslova prvaka. Golove za naslova vrijedna tri boda postigli su Adriano Skupnjak u 32. i Damjan Habrun u 51. minutama susreta. S ova tri boda Trnje je otišlo na 11 bodova prednosti ispred Poleta tri kola prije kraja.

NK PODRAVAC KITRO – NK LEPOGLAVA 2:2

Četiri pogotka, odlična atmosfera i podjela bodova obilježili su utakmicu ova dva kluba. Već u petoj minuti domaćini su vodili golom Nikole Međimorca. Stiven Očurščak u 34. je izjednačio. Siniša Vađunec u 51. zabija za novo vodstvo domaćina, no Mateo Husnjak u 62. ponovno stvari vraća u egal.

ŠNK LUNJKOVEC – NK PODRAVAC (Sv) 6:1

Podravac je teško nastradao kod Lunjkovca. Iako je poveo u drugoj minuti preko Mihaela Matučeca, stvari su vrlo brzo bile vraćene na početak. Vedran Zdelar je tri minute kasnije izjednačio i tada na scenu stupa Vedran Hlebar. On je zabio dva pogotka u 22. i 29. minuti za vodstvo Lunjkovca. Podravac se nije dao pa je Matučec ponovno zabio za smanjenje rezultata u 33. minuti. Ipak. Hlebar zabija svoj treći pogodak u 43. minuti. Do pogodaka se zatim čekalo sve do kraja susreta, kad je Senad Sobota s dva brza gola dokrajčio protivnika (87′, 90′).