2. ŽNL VŽ Trnje lagano protiv Podravca, Radnički nadmudrio Poljanca

Proteklog vikenda mogli smo uživati u čarima trećeg ranga varaždinskog nogometa. I dok su u višem gosti bili nešto bolji, ovdje su stvari pretežito išle na ruku domaćina.

NK TRNJE (T) – NK PODRAVAC (Sv) 5:1

Trnje je na domaćem terenu pokazalo nadmoć i slavilo protiv gostujućeg Podravca. Dino Foder zabio je za vodstvo domaćina u sedmoj minuti. Leon Špiranec povisio je na 2:0 golom u 38. minuti susreta. Mihael Kolarić smanjio je rezultat u 49., no to je bilo sve od Podravca, koji nije mogao više. David Rog u 56. je donio novu razliku od dva pogotka, a svojim drugim golom u 66. Foder je matirao protivnika. Točku na i postavio je Drago Habuš u 90. minuti susreta.

ŠNK POLJANEC – ŠNK RADNIČKI 2:3

Radnički je uspio iznenaditi Poljanec na njihovom terenu i nanijeti mu težak poraz. Sven Ištvanić zabio je u drugoj minuti za vodstvo gosta. Već tri minute kasnije 0:2, zahvaljujući golu Matka Stopinšeka. Deset minuta kasnije domaćin smanjuje preko Berislava Varovića. Mario Nikolić u 62. zabija za 1:3, a Luka Stančin u 70. minuti za 2:3 i konačni rezultat.

NK LEPOGLAVA – ŠNK LUNJKOVEC 8:0

Pravu domaću dobrodošlicu osjetili su nogometaši Lunjkovca protiv Lepoglave u gostima. Velikih 8:0 definitivno su zadali jak moralni udarac gostima. Junak utakmice bio je Stiven Očurščak s tri pogotka u mreži gosta (37′, 70′, 71′). David Čretni zabio je dva (67′, 83′), dok su po jedan dodali Marko Žuliček (23′), Ivica Bistrović (45′) i Stefan Rajić autogolom u 78. minuti susreta.