2. ŽNL VŽ Poljanec jesenski prvak

Odigrano je i zadnje jesensko kolo trećeg ranga varaždinskog nogometa. U posljednjem smo kolu dobili jesenskog prvaka, koji je za bod bio bolji od drugoplasiranog pratitelja.

ŠNK LUNJKOVEC – ŠNK POLJANEC 1:4

Visoka pobjeda vodeće momčadi prvenstva i novog jesenskog prvaka. Junak utakmice bio je trostruki strijelac Mario Novak (3′, 60′, 89′). Još jedan gol pridodao je Luka Stančin u 69. minuti, dok je za domaćina zabio Ivan Dodić u 86. minuti susreta.

NK TRNJE (T) – ŠNK POLET MARTIJANEC 2:1

Napeta utakmica odigrana je u Trnovcu. Domaćini su duboko u sudačkoj nadoknadi stigli do pobjede. Adriano Skupnjak u 40. minuti doveo je Trnje u vodstvo. Izjednačio je Mario Balažinec u 84. minuti susreta. Pobjedu domaćinu donio je Skupnjak u trećoj minuti sudačke nadoknade na kraju meča.

NK PODRAVAC KITRO – NK PODRAVAC (SV) 6:3

U derbiju dvaju Podravca bio je bolji onaj domaći. Kitro je slavio protiv gostujućeg Podravca teniskim rezultatom. Golove za domaćina postigli su Siniša Vađunec (6′, 23′, 54′, 66′), Igor Prebegović (21′) i Matija Zelenc (78′). Za gosta su uspješno pogađali Denis i Damir Majcen (64′ i 73′) te David Križmarić u 83. minuti susreta.