2. ŽNL VŽ Ljepotica kola u Svibovcu, palo čak osam golova

Današnjim susretima kompletirano je 16. kolo varaždinske 2. ŽNL. Nakon odigranog vikenda utakmica, meč s najviše pogodaka bio je u Svibovcu na dvoboju Podravca i Poljanca.

NK PODRAVAC (Sv) – NK POLJANEC 5:3

Osam golova s jedne i druge strane bili su prava poslastica za neutralne, a pogotovo domaće navijače. Podravac je zapravo bila momčad koja je pokazala dominaciju od prve minute i nakon poluvremena već vodila 3:1. Za domaćina su golove dali Mihael Matučec (12′, 26′) i Denis Majcen (24′), dok jedini gol u prvom poluvremenu za gosta djelo Filipa Fletena (42′). U drugom je Majcen dao novi pogodak, a peti je stigao od Nika Majcena. Za goste su u nastavku zabili Vedran Bobetić u 68. i Karlo Štimac u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

ŠNK RADNIČKI – ORAČ 3:0 

Lagana pobjeda Radničkog na domačem terenu i nastavak borbe za top tri pozicije. Golove za domaćina dali su Domagoj Kutnjak u 22., Karlo Kutnjak u 53. i Denis Vuković u 69. minuti susreta.

NK NOVA VES ECOAGRO – NK PODRAVAC KITRO 0:2

Pomalo neočkivana pobjeda Podravca, no velika i zlata vrijedna u borbi za ostankom u ligi. Na domaćem terenu Nove Ves rutinski su stigli do pobjede. Dalibor Vrban već je u drugoj minuti pogodio za 0:1, a Igor Prebegović bio je strijelac u 55. za konačnih 0:2 i potvrdu pobjede gosta.