2. ŽNL VŽ Dinamo Babinec ispao, Trnje razbilo Mladost

Predzadnje kolo 2. ŽNL Varaždinske županije donijelo nam je odgovor na pitanje tko se spušta u rang niže od sljedeće sezone. Nažalost po Dinamo, to su upravo nogometaši Babinca.

NK DINAMO BABINEC – ŠNK POLJANEC 0:1

Dinamu je trebala pobjeda na domaćem terenu da još zadrži nadu za zadnje kolo i pokuša se spasiti. Međutim, to mu nije uspjelo te mu je ovaj poraz i matematički onemogućio šanse za ostankom u ligi. Jedini gol na utakmici djelo je Filipa Miroslava u četvrtoj minuti utakmice.

NK TRNJE (T) – ŠNK MLADOST ŠEMOVEC 6:1

Nakon poraza u prošlom kolu, novi prvak vratio se pobjedama. Lovro Golubić bio je dvostruki strijelac za domaćina (2′, 33′). Redom su strijelci još bili David Rog (11′), Ivica Blaži (65′), Adriano Skupnjak (81′) i Dorian Hrman (87′). Ivan Bobek zabio je jedini gol za Mladost i to u 50. minuti susreta.

ŠNK DINAMO 01 – NK PODRAVAC (SV) 4:4

Fantastična utakmica i prva ljepotica kola odigrana je u Vrbanovcu. Gosti su na poluvremenu vodili 2:3 pogocima autogola Antonija Kolmana u 19., Nikole Petrića u 26. i Denisa Majcena u 38. minutama susreta. Za domaćina su zabili Željko Jug u trećoj i Patrik Kolman u 16. minuti susreta.

U nastavku Nikola Jagić u 63. je izjednačio, no tri minute kasnije Mihael Habek donio je novo vodstvo Podravcu. Jagić je ponovno stavio stvari u egal golom u 82. minuti susreta.