2. ŽNL VŽ Bukovčana 27 dočekala teška dobrodošlica, Sokač hattrickom riješio Podravac

Na teren su proteklog vikenda istrčali i nogometaši 2. ŽNL Varaždinske županije. Novopridošli Bukovčan 27 doživio je neslavno krštenje.

Oglas

ŠNK BUKOVČAN 27 – ŠNK POLET MARTIJANEC 0:3

Oglas

Polet je na startu prvenstva uspio osigurati potrebna tri boda protiv novog člana 2. ŽNL. Iako je prvo poluvrijeme djelovalo mirno, drugo je prebačeno u veću brzinu, što je Polet najbolje iskoristio. Gosti su poveli golom Nikole Stunjeka u 47. minuti. Na 0:2 povisio je Bruno Blažin u 68., dok je u 84. konačni rezultat postavio Domagoj Detelj.

Oglas

NK NOVA VES ECOAGRO – NK PODRAVAC KITRO 3:0

Nova Ves je na krilima sjajnog Ervina Sokača stigla do svojih prvih bodova ove sezone. Sokač je postigao tri pogotka, a redom je zabijao u 34., 60. i trećoj minuti sudačke nadoknade na kraju utakmice.

ŠNK MLADOST ŠEMOVEC – NK OBREŠ 2:3

Sjajna utakmica odigrana je u Šemovcu. Gledatelji su mogli uživati u hrpi pogodaka, a na kraju je slavu stekao gost. Domaćin je poveo u sedmoj minuti preko Nikole Sajka. Na 1:1 izjednačio je Dominik Minđek u 31. minuti. Samo tri minute kasnije gosti dolaze do vodstva. Strijelac je bio Ivan Mikulić. Dino Kresinger zabija treći pogodak Obreša u 44. minuti, netom prije odlaska na odmor. U nastavku je pao samo jedan pogodak i to s domaće strane, a strijelac je bio već spomenuti Sajko u 50. minuti.