2. ŽNL VPŽ Zapad: Sloga ponovno uvjerljiva, Aršanj minimalan!

Odigrana su sva četiri susreta drugog kola 2. ŽNL VPŽ Zapad! I u drugom kolu uvjerljiva je bila Sloga, dok su pobjede u subotnjem programu obilježili i Gradina, Bušetina 1947 te Aršanj iz Sedlarice!

Oglas
Izvor: HNS Comet

Aršanj je odlično ušao u svoje prvenstvene obveze u 2. ŽNL VPŽ Zapad te se već nakon prvog kola i gostujuće 0:5 pobjede kod ŠN Graničar Okrugljače moglo pretpostaviti da je Aršanj i ove sezone spreman na velike stvari. S druge strane stajala je Turnašica koja je u prvom kolu na domaćem terenu s 1:4 poražena od Stare Brezovice. U ovom susretu gledatelji su mogli vidjeti jedan pogodak i to u mreži gostiju kada je tri boda Aršanju donio Dominik Maresić pogotkom u 59. minuti susreta.

Oglas

Sloga iz Dugog Sela Lukačkog na svojoj Consulting Areni dočekala je ŠN Graničar Okrugljaču. Sloga je u susret ušla nakon visoke 1:8 pobjede kod Brane u Bačevcu, dok su gosti u susret ušli nakon domaćeg 0:5 poraza od Aršanja. Domaćini su ulogu favorita opravdali slavljem 6:0 u kojem je hat-trick za Slogu postigao Dejan Mioljević (21′, 22′ i 32′), dva pogotka nadodao je Nikola Šerepac(75′ i 81′), dok je jedan pogodak djelo Petra Blaževića (37′).

Oglas

Bušetina 1947 nakon minimalnog gostujućeg poraza kod Otrovaneca u sklopu drugog kola snage je odmjerila s Branom iz Bačevca koja je u susret ušla nakon visokog domaćeg poraza od Sloge. Pogocima Michaela Fučkara u 21. i Patricija Munjekovića u 45. minuti domaćin je otišao na plus dva, no gosti se ne predaje te izjednačuju zgodicima Alena Matića u 65. i Igora Miote u 85. minuti susreta. U 88. minuti autogolom Peića Bušetina dolazi do vrijednog slavlja 3:2.

Jedanaestoplasirana momčad iz 2. ŽNL VPŽ prošle sezone, Gradina,  je u sklopu drugog kola odigrala svoj prvi prvenstveni susret, i to onaj domaći gdje je s druge strane stajao Otrovanec koji je u prvenstvo startao s minimalnom 1:0 pobjedom nad Bušetinom 1947. U premijernoj pobjedi Gradine 5:1 tri je pogotka utkao Mario Jozić (16′, 49′ i 53′) a dva su djelo Josipa Eršeka (85′ i 89′), dok je jedini pogodak za Otrovanec djelo Šimuna Dijakovića u 37. minuti.

Izvor: ŽNS VPŽ