2. ŽNL VPŽ Zapad: Sloga ponovno uvjerljiva, gostujući trijumfi Brane i Turnašice!

S četiri subotnja susreta kompletirano je četvrto kolo uzbuđenja u 2. ŽNL VPŽ Zapad! Sloga je još jednom fantastičnom partijom zadržala stopostotan učinak, a s tri boda iz ovog kola izašli su i Turnašica te Brana iz Bačevca!

Oglas
Izvor: ŽNS VPŽ

Sloga iz Dugog Sela Lukačkog u svoja tri susreta bila je izrazito uvjerljiva te je u četvrto kolo ušla sa stopostotnim učinkom te s razlikom pogodaka od čak plus 19 držala je prvo mjesto u ukupnom poretku. Pozitivan niz nadala se zadržati u ogledu sa Starom Brezovicom koja je u dva odigrana susreta obilježila po pobjedu i poraz. Sloga je do četvrtog slavlja došla na pogon hat-tricka Dejana Mioljevića (5′, 50′ i 55′) i Mislava Blaića (9′ 14′ i 16′) za ukupnih 6:1, dok je jedini strijelac kos gostiju bio Robert Bilobrk u 57. minuti susreta.

Oglas

Stopostotna ali iz dva susreta bila je Gradina koja je u sklopu četvrtog kola ugostila ŠN Graničar iz Okrugljače koji je u prvenstvo ušao s jednom pobjedom i dva poraza iz tri odigrana susreta. Ovaj susret završio je neriješenim ishodom, 2:2. Strijelci za Gradinu bili su Mario Jozić (31′) i Josip Eršek (62′), dok su za goste iz Okrugljače pogađali Alen Fučkar (34′) i Saša Ivanešić (62′).

Oglas

Bušetina 1947 s tri boda iz tri susreta odmjerila je snage s Turnašicom koja u tri kola nije osjetila slast prvenstvenih bodova. Pogodak vrijedan tri premijerna boda za goste iz Turnašice djelo je Hrvoja Kovača u 13. minuti susreta.  Otrovanec je u sezonu ušao s polovičnim učinkom od jedne pobjede i jednog poraza iz dva susreta,  a u sklopu četvrtog kola dočekao Branu iz Bačevca koja je uoči ovog kola bila jedna od dvije momčadi bez osvojenih bodova. U prvoj ovosezonskoj pobjedi Brane 1:3 pogotke za goste postigli su Igor Miota (8′), Matteo Jurković (27′) i Tomislav Kovačević (75′)

Izvor: ŽNS VPŽ