2. ŽNL VPŽ Zapad: No Limit Tvin protutnjao Terezinim Poljem, minimalno slavlje Sokola!

Odigrano je svih šest susreta petnaestog kola 2. ŽNL VPŽ Zapad! U subotnjem dijelu programa u derbiju kola No Limit Tvin s čak 0:4 svladao je u Terezinom Polju NK Dravu, lider Sokol minimalno je svladao na gostovanju Podgorje dok je Aršanj u Sedlarici slavio nad Bilogorom!

Vodeći Sokol iz Milanovca na krilima tri uzastopne pobjede putovao je na subotnje gostovanje u Podgorje kod istoimenog jedanaestoplasiranog domaćina koji je u jedanaest susreta uprihodio devet prvenstvenih bodova. Hladno i pomalo kišovito vrijeme nije spriječilo dolazak oko 150 gledatelja koji su mogli na susretu mogli vidjeti samo jedan pogodak i to onaj Ivana Biondića u petnaestoj minuti susreta koji je omogućio Sokolu da nosi puni plijen iz Podgorja s konačnih 0:1.

Drava iz Terezinog Polja koja je uoči subotnjeg ogleda držala drugo mjesto ljestvice za osiguranje drugog mjesta nakon ovog kola trebala je pozitivan rezultat u domaćem srazu  protiv ekipe No Limit Tvin koja igra sve bolje i bolje te je skupila uoči ovog susreta četiri uzastopne pobjede. S novom pobjedom, ovaj put s 0:4 No Limit Tvin preuzeo je treće mjesto dok je Drava ovim porazom pala na četvrto.  No Limit Tvin već je na poluvremenu držao tri pogotka prednosti do kojih su doveli pogotcima Benjamin Široki (25′), Ivano Lazić (36′) i autogolom Zalović u 44. minuti susreta. Konačnih 0:4 za No Limit Tvin postavio je svojim drugim pogotkom Ivano Lazić u devedesetoj minuti.

Subotnji program zaključili su svojim susretom Aršanj iz Sedlarice s osvojenih dvadeset i sedam bodova a kojem je u goste stigla šestoplasirana Bilogora 1947 s dvadeset i jednim osvojenim bodom. Hrvoje Filipović doveo je domaćine u vodstvo u 36. minuti susreta, da bi mreže mirovale sve do 72. minute kada vodstvo Aršanja udvostručuje Josip Hampovčan. Tri minute kasnije nadu gostima vraća Stipo Djak, a konačnih 3:1 duboko u sudačkoj nadoknadi svojim drugim pogotkom na susretu postavlja Hrvoje Filipović. Aršanj se ovom pobjedom vratio na drugo mjesto prvenstvenog poretka!

Nedjeljni program petnaestog kola svojim su susretom zaključili su domaćin desetoplasirana Gradina s osvojenih jedanaest bodova uoči ovog susreta i gosti Sveti Đurađ s ukupno dvadeset. Do novog slavlja došli su gosti rezultatom 2:6. Mario Jozić (25′) i Goran Peić (31′) pogađali su za domaćine, dok su za Sveti Đurađ pogotke postizali Matej Vinak (2′), Ivan Štulec (45′), Dalibor Ladović (55′ i 62′), Fawzy Youussef Ali Abdelrahman (71′) i Hrvoje Juhas u 90. minuti.

U nedjeljnom dijelu programa trebala je nastupati uoči ovog kola trećeplasirana Croatia iz Grabrovnice trebala je putovati na gostovanje kod ekipe Podravec iz Dinjevca koja je uoči ovog kola držala posljednje mjesto ljestvice s osam osvojenih bodova. No, s obzirom da domaćini nisu uspjeli skupiti dovoljan broj igrača tri boda putuju u Grabrovnicu, a Croatia skače na drugo mjesto poretka!

Osamnaesto kolo u ponedjeljak su svojim susretom pred stotinjak gledatelja zaključili domaća Turnašica s dvanaest osvojenih bodova i osmoplasirana Mladost iz Vukosavljevice s devetnaest bodova na kontu. U susretu u kojem smo sve pogotke vidjeli u zadnjoj trećini prvoga poluvremena Željko Kajić je doveo Turnašicu u vodstvo u 31. minuti susreta, da bi dvije minute kasnije Andrej Abramović povisio na 2:0. Gosti odgovaraju pogotkom Josipa Kolovice u 38. minuti, a konačnih 3:1 djelo je Hrvoja Kovača u 42. minuti susreta.