2. ŽNL VPŽ Zapad: Bitka u Sedlarici Aršanju!

U subotu i nedjelju odigrane su sve četiri utakmice petog kola 2. ŽNL VPŽ Zapad ! U derbiju stopostotnih momčadi u Sedlarici Aršanj je nadvisio Slogu iz Dugog Sela Lukačkog, u subotu su pobjede obilježili Turnašica i Stara Brezovica. dok je u nedjeljnom susretu u Okrugljači slavio domaćin!

Oglas
Izvor: ŽNS VPŽ

Status derbija petog kola pripao je susretu u Sedlarici gdje je domaćin Aršanj s tri pobjede iz tri uvodna susreta ugostio također stopostotnu Slogu iz Dugog Sela Lukačkog koja je za razliku od svog  subotnjeg domaćina, dosad odigrala susret više. Nakon odigranih 90 minuta razloga za slavlje imao je Aršanj nakon što je nadvisio svoje goste rezultatom 5:2. Dva pogotka u slavlju Aršanja postigao je Lucijano Balija (10′ i 16′) dok su se u strijelce po jednom kod domaćina upisali Saša Ivošević (26′), Hrvoje Filipović (47′) i Alen Tandarić (82′). S druge strane, za Slogu su mrežu tresli Ivan Vojvodić (19′) i Petar Blažević (49′).

Oglas

Gradina je uoči ovog kola bila jedna od tri neporažene momčadi te je sa sedam bodova na kontu iz tri susreta u sklopu petog kola gostovala u Turnašici kod istoimenog domaćina koji je u četiri susreta uprihodio tri boda. U domaćem 4:3 slavlju Turnašice dva je pogotka postigao Renato Plivalić (50′ i 65′) te po jedan Darijo Plivalić (16′) i Hrvoje Kovač (57′), dok su kod Gradine strijelci bili Mario Jozić (30′), Tihomir Šarić (34′) i Siniša Vlaisavljević (38′).

Oglas

U susretu momčadi koje su skupile tri prvenstvena boda, susrele su se momčadi Stara Brezovica i Bušetina 1947, uz razliku da je gost u susret ušao s utakmicom više od svog domaćina. Do tri boda u ovom susretu stigla je Stara Brezovica i to na pogon oba pogotka Ante Gradinjana (50′ i 52′), dok je konačnih 2:1 i utješni pogodak za goste djelo Michaela Fučkara u 89. minuti susreta.

ŠN Graničar Okrugljača s četiri osvojena boda iz četiri susreta odmjerila je snage s Otrovanecom koji je u tri kola osvojio tri prvenstvena boda. U slavlju Graničara 3:2 dva je pogotka postigao Kristijan Veg (16′ i 27′), jedan Tomislav Kovačev (10′), dok su kod gostiju strijelci bili Antonio Erhatić (19′) i Dino Majer (37′).

Izvor: ŽNS VPŽ