2. ŽNL VPŽ Istok: Standard nastavio niz, uspješni i Mladost te Grabić!

S pet vikend susreta kompletirano je jubilarno deseto kolo u 2. ŽNL VPŽ Istok! Standard je nastavio sa stopostotnim učinkom, do novog slavlja stigla je Mladost iz Bakića, na gostovanju je uspješan bio Grabić, dok je u nedjelju slavio Miholjac!

Oglas

Standard iz Nove Šarovke koji je u osam odigranih susreta ostvario maksimalna 24 boda putovao je u Vašku kod istoimenog domaćina, koji je u osam susreta skupio četiri prvenstvena boda. Do novog slavlja stigao je Standard i to rezultatom 0:2, a pogotke za goste postigli su Toni Hrgetić (66′) i Vedran Gabud (76′). Uoči ovog kola drugoplasirana Mladost iz Bakića s omjerom od pet pobjeda, dva neriješena ishoda i jednim porazom, u desetom kolu ugostila je Slavonac iz Novaka, koji je uoči ovog kola držao deseto mjesto poretka s tri osvojena boda iz sedam odigranih susreta. U trijumfu Mladosti 3:0 strijelcu su bili Ivan Sraka (14′), Milan Prlić (38′) i Leon Jakišić (81′).

Oglas

Mladost 1930 iz Čađavice s devet osvojenih bodova kao osma momčad ušla je u ovo kolo, a s druge strane u subotnjem dijelu programa stajao im je četvrtoplasirani Grabić s omjerom od četiri pobjede, jednim neriješenim ishodom i dva poraza iz sedam odigranih susreta. Do 0:4 pobjede stigao je Grabić ,a strijelci u slavlju gostiju bili su Mario Kovać (11′), Alen Alilović (17′), Denis Vukomanović (55′) i Matej Jakopović (69′). U subotnjem susretu susjeda na ljestvici, trebale su se sastati šestoplasirane Ćeralije s jedanaest bodova i sedmoplasirani Meljani s deset bodova na kontu. No, s obzirom na to da gosti nisu bili na susretu, susret će kako stvari stoje biti registriran 3:0 za Ćeralije. U jedinom nedjeljnom susretu, onom ranojutarnjem, petoplasiranoj Krčevini s 12 osvojenih bodova stigao je uoči ovog kola trećeplasirani Miholjac s omjerom od pet pobjeda i dva poraza. U pobjedi Miholjca 1:2 pogotke za goste postigli su Bojan Dmitrović (21′) i Josip Puškarić (80′), dok je strijelac za Krčevinu bio Martin Ljiljanić (24′).