2. ŽNL VPŽ Istok: Standard i dalje maksimalan, trijumfi Grabića i Vaške!

Za vikend u 2. ŽNL VPŽ Istok odigran je zaostali susret drugog kola između Papuka iz Orahovice i Grabića, kao i tri susreta četvrtog kola! Do tri boda tako su stigli kao gost NK Grabić te kao domaćini Standard i Vaška!

Oglas

U zaostalom susretu drugog kola Papuk 1664 Osječko koji je u jedinom svom odigranom susretu poražen od Krčevine, dočekao je momčad Grabića koja je u dva odigrana susreta obilježila četiri boda uz učinak od jednog slavlja i jednog neriješenog ishoda. Grabić je stigao do 0:4 slavlja pogocima Marija Kovaća (22′), Marka Markovića (33′), Kristijana Benka (45′) i Marijana Hranja (71′).

Oglas

Lider ljestvice nakon tri kola, Standard iz Nove Šarovke sa stopostotnim učinkom ušao je u susret četvrtog kola gdje su mu s druge strane stajali Meljani koji su u tri ogleda obilježili po pobjedu, neriješen ishod i poraz. U slavlju Standarda 7:2 četiri pogotka postigao je Kristijan Kokorić (20′, 28′, 35′, 83′), dva Toni Hrgetić (5′ i 29′) i jedan Antonijo Marinković (59′), dok je kod Meljana oba pogotka postigao Gabriel Hodak (55′ i 90′).

Oglas

Vaška koja je u dva susreta obilježila dva poraza odmjerila je snage s Mladosti 1930 iz Čađavice koja je u dva odigrana susreta obilježila pobjedu nad Miholjcem i poraz od Standarda. Čak četiri od pet pogodaka Vaške u slavlju 5:2 djelo je Tonja Brezovića (24′, 45′, 59′ i 70′), a jedan Hrvoja Ivanca (17′), dok su u porazu Mladosti s po pogotkom sudjelovali Tomislav Kovač (6′) i Josip Mađarević (36).

Krčevina nakon velikog trijumfa nad Papukom u prošlom kolu 8:1 s čim je došla do druge prvenstvene pobjede u dva susreta, u sklopu četvrtog kola ugostila je Mladost iz Bakića koja je u dva kola ostvarila polovičan učinak od jedne pobjede i jednog poraza. Krčevina je povela pogotkom Antuna Đuraseka u 55. minuti, a konačnih 1:1 za podjelu bodova autogol je Jelineka (84′).

Izvor: ŽNS VPŽ