2. ŽNL VPŽ Istok: Standard i dalje maksimalan, uvjerljivi Krčevina i Grabić!

S jednim subotnjim i četiri nedjeljna susreta kompletirano je treće kolo 2. ŽNL VPŽ Istok! U jedinom subotnjem okršaju do trećeg slavlja stigao je Standard iz Nove Šarovke, dok su u nedjeljnom programu slavili Krčevina, Grabić, Miholjac i Mladost iz Bakića!

Oglas

Oglas

Jedina momčad koja je u dva odigrana susreta ostvarila maksimalan učinak, Standard iz Nove Šarovke, nakon slavlja u Bakiću 0:2 i domaćeg slavlja 5:0 nad Mladosti iz Čađavice, u trećem kolu u jedinom subotnjem susretu putovala je u Ćeralije kod istoimenog domaćina koji je u dva kola skupio bod iz susreta sa Slavoncem (1:1). Tri pogotka u gostujućem 2:4 slavlju Standarda djelo su Tonija Hrgetića (46′, 74′ i 84′), te jedno Vedrana Gabuda (64′), dok je kod Ćeralija pogodak postigao Kristijan Djordjević (85′), a gol iz četvrte minute autogol je Tušeka.

Oglas

Ekipa Meljana je u uvodna dva kola remizirala s Grabićem i slavila u drugom kolu u Novakima 2:3, a u trećem kolu ugostila je Miholjac koji je nakon uvodnog poraza u Čađavici s visokih 12:1 svladao Ćeralije. Miholjac je u ovom susretu došao do 1:2 slavlja, pogotke za goste postigli su Nenad Gvojić (17′) i Bojan Dmitrović (71′), dok je pogodak za Meljane postigao Alen Marović u 47. minuti susreta.

Grabić koji je u svom jedinom dosadašnjem susretu prije ovoga remizirao 1:1 u Meljanima ugostio je  Slavonac iz Novaka koji je u dva susreta uprihodio bod iz prvog susreta u Ćeralijama u remiju 1:1. U ovom susretu sva tri boda ostala su u Grabiću nakon slavlja domaćina 6:1. Dva pogotka u pobjedi domaćina djelo je Marija Kovača (32, 44′), a u strijelce su se upisali i Stjepan Kožić (10′), Kristian Benko (58′), Denis Vukmanović (60′) i Matej Kovač (82′). S druge strane, kod Slavonca, jedini pogodak postigao je Franjo Brekalo u 72. minuti susreta.

Nakon puno muke oko sastavljanja momčadi, uz puno truda i volje okupila se i momčad Papuka iz Orahovice koja je svoj prvi prvenstveni susret odigrala na gostovanju kod Krčevine koja je u svom jednom odigranom susretu do ovog s 2:4 na gostovanju svladala Vašku. Krčevina je ipak bila prejaka za Papuk kojim je samim okupljanjem napravio veliku stvar pa ni ne čudi što je susret završio slavljem Krčevine s 8:1! Gabrijel Obšivač bio je pro ime susreta kod domaćina s čak četiri pogotka (15′, 27′, 50′ 51′), a ostale zgoditke za Krčevinu postigli su Mario Colarić (40′), Kristijan Ovžetski (53′), Antun Đurasek (84′) i Martin Ljiljanić (90′), dok je jedini pogodak kod Papuka i to onaj za rano vodstvo u trećoj minuti djelo Dine Novotnija.

U susretu momčadi koje su prije ovog kola odigrale jedan susret i obilježile poraze, Mladost iz Bakića koja je obilježila poraz 0:2 u nedjelju popodne ugostila je Vašku koja je u svom uvodnom prvenstvenom susretu poražena 2:4.  Mladost je došla do prvog slavlja rezultatom 5:1, a pogotke za domaćina postigli su Milan Prlić (4′), Ivan Sraka (15′), Ivan Hamaček (54′), autogol Brdarića (87′) i Luka Puškarić (89′). S druge strane, jedini pogodak za Vašku postigao je Toni Brezović (52′).