2. ŽNL VPŽ Istok: Prva slavlja Standarda i Mladosti!

Odigrana su četiri susreta prvog kola 2. ŽNL VPŽ Istok! Standard je slavio u Bakiću, Mladost iz Čađavice stigla je do domaće pobjede, dok u Ćeralijama kao i u Donjim Meljanima nije bilo pobjednika!

Oglas

Oglas

Mladost iz Bakića, sedmoplasirana momčad 2. ŽNL VPŽ Istok iz prethodne sezone, ugostila je Standard iz Nove Šarovke, koji je prošle godine u istom natjecanju zauzeo peto mjesto. Prvi pogodak autogol je za vodstvo Standarda, nesretni strijelac bio je Antonio Škrlin. Pogodak odluke i konačnih 0:2 djelo je Vedrana Gabuda za potvrdu tri boda koji putuju u Novu Šarovku.

Oglas

Mladost 1930 iz Čađavice, osmoplasirana iz 2. ŽNL VPŽ Istok prethodne sezone, snage je odmjerila s Miholjcem iz Gornjeg Miholjca, drugoplasiranom momčadi koja je stigla iz 3. ŽNL VPŽ Istok. U prvom poluvremenu mreže se nisu tresle, a pogodak odluke stigao je u 73. minuti postigao je Kristijan Vukalović za minimalno ali vrijedno slavlje domaćina.

U Ćeralijama je istoimeni domaćin, inače deveta momčad ljestvice prošle sezone 2. ŽNL VPŽ Istok,  dočekao Slavonac iz Novaka, četvrtoplasiranu momčad 3. ŽNL VPŽ Istok iz prošlosezonskog natjecanja. Domaćin je stigao do početne prednosti u 28. minuti pogotkom Kristijana Đorđevića, a tih je 1:0 stajalo sve do 82. minute kada uspostavilo se konačnih 1:1 postavlja Toni Nikolaus.

U nedjelju ujutro u Donjim Meljanima sastali su se Meljani koji je prošlu sezonu završio na petom mjestu 3. ŽNL VPŽ Istok i Grabić, koji je prošle sezone zauzeo šesto mjesto poretka u 2. ŽNL VPŽ Istok. Mreže su u ovom susretu mirovale sve do 48. minute kada Meljane u vodstvo dovodi Alen Marović. Sve do sudačke nadoknade drugog poluvremena Meljani su bili nadomak pobjede, no tada se ukazao Denis Vukomanović i postavio konačan rezultat 1:1.