2. ŽNL VPŽ Istok: Nakon dva kola tri ekipe s maksimalnim učinkom!

U drugom kolu na šest terena imali smo prilike i ovaj vikend pratiti u 2.ŽNL VPŽ Istok! Nakon prvih 180 minuta tri ekipe su zadržali stopostotni učinak, i to NK Standard, Zrinski i NK Dinamo Josipovo, dok su prvu obilježili NK Plavi i  Grabić!

Izvor: HNS Comet
Oglas

U dvoboju ekipa koje su u prošlom kolu obilježili visoke pobjede, susreli su se u sklopu drugog kola Zrinski iz Nove Bukovice koji je sa pobjedom 6:2 otvorio natjecanje i NK Munja, koja je u prvom kolu obilježila visoko slavlje 9:0. Pred oko 150 gledatelja na stadionu Zrinskog jedini pogodak viđen je u jedanaestoj minuti drugog poluvremena kada je Tomislav Kurtić pogodio mrežu domaćina za drugu pobjedu Zrinskog u dva susreta.

Oglas

Još jedan dvoboj ekipa koje su u prvom kolu obilježili visoka slavlja u Čađavici su se susreli domaća Mladost 1930 i gost Standard iz Nove Šarovke. Mladostaši su u ovo kolo ušli na krilima pobjede iz prvog susreta 4:1, dok su gosti u natjecanje ušli sa još uvjerljivijih 11:2! U prvom poluvremenu ovoga susreta mreže se nisu tresle, a onda su gosti predvođeni hat-trickom Zdenka Lončareka i jednim pogotkom Alena Mihalića osigurali da bodovi odu u Novu Šarovku, a da Standard ostane vodeća momčad prvenstvene ljestvice!

Oglas

U sklopu drugog kola susret su na stadionu Mirko Adžić u Grabiću odigrali istoimeni domaćin i gosti NK Krčevina. Oba nedjeljna takmaca u susret su ušli nakon poraza u prvom kolu, Grabić nakon poraza u Josipovu 2:4, a Krčevina nakon domaćeg poraza 1:4. Marko Marković sa dva pogotka u 14. i 25. otvorio je golijadu domaćina a u prvom poluvremenu prednost domaćina na tri razlike diže Kristijan Benko. U drugom poluvremenu domaćin je nadodao još dva pogotka na svoj konto čiji su strijelci bili Božić i Zagorac za konačnih 5:0.

Jedini subotnji ogled u Jugovom Polju odigrali su domaći NK Plavi i gosti NK Ćeralije. Obje ekipe su u dvoboj drugog kola ušli nakon poraza u premijernom kolu pa im je ovo kolo moglo poslužiti za iskupljenje. Tu su priliku iskoristili domaćini koji su na kraju susreta slavili sa konačnih 6:1. Po dva pogotka za domaćine postigli su Dominik Kralj i Teo Matovina, dok su jedan nadodali Holec i Klepač. Za goste jedini strijelac bio je Mateo Gusić u 64. minuti ogleda.

NK Dinamo Josipovo nakon slavlja 4:2 u uvodnom kolu, u ovom kolu poutovao je na gostovanje u Bakić kod tamošnje Mladosti, koja je u drugo kolo ušla nakon uvjerljivog 2:11 poraza na startu natjecanja. Do druge pobjede došao je gostujući Dinamo, koji je slavio sa konačnih 0:2. 130 gledatelja prvi gol na susretu vidio je u 21. minuti susreta kada je Antonijo Kušen rastužio domaćine, a na konačnih 0:2 morali su čekati sve do 80. minute kada pitanje pobjednika rješava Darijo Gracek.

Izvor: ŽNS Virovitičko-podravske županije