2. ŽNL VPŽ Istok: Dvanaestica Miholjca, Standard na dva od dva!

S tri subotnja i jednim nedjeljnim susretom kompletirana su uzbuđenja drugog kola 2. ŽNL VPŽ Istok! U ovome kolu najefikasniji je bio Miholjac koji je svoje protivnike nadvisio s 12:1, dok je Standard iz Nove Šarovke uvjerljivom predstavom stigao do drugog slavlja!

Oglas
Izvor: ŽNS VPŽ

Miholjac iz Gornjeg Miholjca u prvom je susretu minimalno poražen u Čađavici, a u drugom kolu na domaći teren stigla im je ekipa Ćeralije koja je u prvom kolu remizirala u domaćem susretu sa Slavoncem iz Novaka 1:1. U velikom slavlju Miholjca 12:1 hat-trick su postigli Goran Kizivat (11′, 39′ i 55′) te Danijel Čakanić (36′, 79′ i 86′), dva su nadodali Bojan Dmitrović (57′ i 69′) te Ivan Mlinarić (66′ i 74′) te po jedan Zvonko Gerenčir (6′) i Boris Bihar (10′), a jedini pogodak za goste djelo je Kristijana Djordjevića u 47. minuti.

Oglas

Standard iz Nove Šarovke, koji je nakon prvih 90 minuta barem privremeno preuzeo vrh ljestvice nakon 0:2 slavlja u Bakiću, u sklopu drugog kola ugostio je NK Mladost 1930 iz Čađavice koja je s minimalnih 1:0 nadvisila Miholjac u prethodnom kolu. U 5:0 slavlju Standarda hat-trick je postigao Kristijan Kokorić (13′, 28′ i 73′), a po jedan pogodak postigli su Mario Nukić (7′) i Franjo Hudoletnjak (11′).

Oglas

U dvoboju momčadi koje su u prvom kolu bile slobodne, sastale su se momčad koje je protekle sezone u 3. ŽNL VPŽ Istok zauzela treće mjesto, NK Vaška i s druge strane NK Krčevina, koja je u 2. ŽNL VPŽ Istok prošlu sezonu završila kao deseta. Do premijernog slavlja stigla je Krčevina slavljem 2:4, a pogotke za goste postigli su Milorad Šipka (28′), Martin Ljiljanić (57′ i 59′) te Mario Colarić (88′). S druge strane, kod domaćina Vaške oba pogotka postigao je Toni Brezović (45′ i 63′).

U dvoboju momčadi koje su u ovaj rang stigle iz 3. ŽNL VPŽ Istok, a u prvom kolu obilježile neriješen ishod identičnim rezultatom 1:1, Slavonac je u Novakima u nedjelju ujutro ugostio Meljane. Do prvog slavlja stigli su gosti, Meljani, i to rezultatom 2:3. Za domaćina Slavonac oba pogotka postigao je Toni Nikolaus (17′ i 56′), dok je kod gostiju dva pogotka postigao Gabriel Hodak (46′ i 78′) a jedan Srđan Trbojević (41′).

Izvor: ŽNS VPŽ