2. ŽNL Valpovo: Triler u derbiju Dubrave i BSK, slavlja za Slogu, Satnicu i Dravu!

Odigrano je svih pet susreta u okviru devetog kola 2.ŽNL Valpovo! U dva neriješena ishoda bodove su podijelili u derbiju Dubrava i Termia te Croatia i Mladost, dok su tri boda u devetom kolu pripala momčadima Sloge 1958, Drave i Satnice!

Oglas

Oglas

Prvoplasirana Dubrava iz Ivanovaca nakon osam lidera s dvadeset bodova predvodila je ljestvicu 2. ŽNL Valpovo, a u goste im je stigao im je drugoplasirani BSK Bizovac s bodom manje od lidera ljestvice. U fantastičnoj utakmici gosti su došli do pogotka za 4:4 boda u sudačkoj nadoknadi golom Mateja Klasića, dok su ostale pogotke za BSK postigli Filip Rimac, Domagoj Kučinac i Nikola Blažević. S druge strane, kod Dubrave strijelci su bili s dva pogotka Matej Đurakić te s jednim Matej Marićić i Zlatko Bibić.

Oglas

Šestoplasirana Satnica uoči ovog kola s deset bodova na kontu ugostila je trećeplasirani Zelčin koji je u susret ušao sa šest bodova više, ukupno šesnaest. Satnica je došla do vrijedne pobjede 3:2 u sudačkoj nadoknadi! Dva pogotka u pobjedi domaćina postigao je Branimir Rebrina, dok je jedan pogodak djelo Petra Hrste. Kod gostiju strijelci su bili Dino Vincek i Matej Durmiši.

Croatia iz Marjančaca kao devetoplasirana ušla je u susret devetog kola gdje im je gostovala četvrtoplasirana Mladost iz Tiborjanaca koja je s petnaest bodova ušla u ovaj susret. U ovom susretu gledatelji su mogli vidjeti dva pogotka u razmaku od pet minuta, prvo su gosti poveli pogotkom Jasmina Rajčevca u 15. minuti, a u 20. minuti konačnih 1:1 postavio je Filip Novoselić.

Petoplasirani Hajdin ugostio je sedmoplasiranu Slogu 1958 iz Samatovaca koja je u susret ušla s osam bodova, pet manje od Hajdina. Gosti su došli do 4:2 pobjede u kojoj ih je do pobjede doveo hat-trick Marka Tomasa i pogodak Frana Mutića, dok su strijelci za Hajdin bili Josip Osrečak i Mateo Hegol.

U susretu momčadi iz donjeg dijela ljestvice susreli su se Drava iz Narda koja je uoči ovog kola skupila sedam i Hrvatski Sokol Bocanjevci koji su u susret ušli s jednim bodom. Drava iz Narda došla je do 2:0 pobjede pogotcima Nikole Rašete u prvom te Ivana Skelca u drugom poluvremenu.