2. ŽNL Valpovo: Strašan dvoboj dvije Croatije, Omladinac i Mladost vrlo uvjerljivi

Kakvo 6. kolo valpovačke 2. ŽNL! Čak 38 pogodaka palo je u 6 odigranih dvoboja, a dovoljno jasno kakav je ovaj vikend bio govori i činjenica da je susret Mladosti i Satnica najneefikasniji.

Oglas

Utakmica između dvije ekipe Croatia završila je nevjerojatnim rezultatom 6:5 u korist gostiju. Iako je domaćin bio na dnu ljestvice, ova utakmica pokazala je da nikada ne treba podcjenjivati borbenost i volju igrača. Mladost je dominirala u susretu protiv Slavonca i slavila s uvjerljivih 4:0, što je rezultiralo popravkom njihovog položaja na ljestvici.

Oglas

Omladinac, trenutni lider lige, nastavio je svoj nevjerojatan niz pobjeda s uvjerljivom 6:0 pobjedom nad drugim Slavoncem. Omladinac je tako potvrdio svoju apsolutnu dominaciju u ovom natjecanju i jasno stavio do znanja da će biti teško pobijediti ih.BSK je osvojio tri važna boda u borbi za vrh ljestvice, pobijedivši Hajdin s rezultatom 4:2. Ovo je rezultiralo time da su BSK i Omladinac sada izjednačeni po broju bodova, što će zasigurno pojačati konkurenciju za naslov prvaka. Drava je pobijedila Dubravu s 4:2, dok je Sloga ostvarila tijesnu pobjedu protiv Zelčina rezultatom 3:2.