2. ŽNL Valpovo: BSK preuzeo čelo ljestvice, remi Satnice i Dubrave!

Odigrano je svih pet susreta u okviru dvanaestoga kola 2. ŽNL Valpovo! Osam pogodaka gledatelji su mogli vidjeti u Tiborjancima, BSK Bizovac preuzeo je vodstvo na ljestvici nakon što su bodove u Satnici podijelili Satnica i Drava, a do prve pobjede stigao je Hrvatski Sokol iz Bocanjevaca!

Oglas

Oglas

BSK iz Bizovca iskoristio je remi Dubrave te preuzeo vodstvo na prvenstvenom poretku s 29 bodova kada je s 5:1 svladao Zelčin koji je nakon ovog kola četvrtoplasirana ekipa ljestvice s devetnaest bodova na kontu. Dva pogotka za Bizovac postigao je Matej Klasić, dok su po jedan pogodak nadodali Filip Rimac, Marko Jakovčević i Ante Kordić. S druge strane, jedini strijelac kod gostiju bio je Željko Stanković.

Oglas

U Satnici bodove su podijelili rezultatom 2:2 trećeplasirani domaćin i Dubrava koja je do ovog kola držala čelo prvenstvenog poretka, a sada je druga s bodom zaostatka za novim prvenstvenim liderom. Mihael Doljanac i Branimir Rebrina postigli su pogotke za Satnicu, dok je za Dubravu strijelac oba pogotka bio Dario Bibić.

Susret Hajdina i Drave koja zbog zdravstvenih razloga nije mogla skupiti dovoljan broj igrača za susret nije odigrana te je za pretpostaviti da će se susret registrirati 3:0 u korist domaćina.

Prvu pobjedu ove sezone obilježio je Hrvatski Sokol iz Bocanjevaca koji je na gostovanju  kod Croatije Marjančaci slavio s 1:2. Alen Novoselić doveo je Croatiju u vodstvo u 57. minuti, a za preokret i prvo slavlje Hrvatskog sokola čekalo se sve do posljednjih pet minuta kada je prvo Luka Piškorjanac izjednačio susret , a pobjedu gostiju osigurao je u 91. minuti Leonardo Vuksanić.

U golijadi kola rezultatom 4:4 bodove su u Tiborjancima podijelili domaćin Mladost i Sloga iz Samatovaca! S dva pogotka domaćine je predvodio Karlo Vučić, dok su po jedan pogodak postigli Luka Konig i Dejan Brković. S druge strane kod Sloge, dva pogotka postigao je Nikica Šutak dok su po jedan zgoditak postigli Viktor Ranogajec i Fabio Džeko.