2. ŽNL Valpovo: BSK dvoznamenkasto do pobjede, Zelčin i Mladost dominantni

Odigrano je 16. kolo 2. ŽNL Valpovo. Ovo kolo je posebno jer je na svakoj utakmici palo minimalno 5 pogodaka, no definitivno najveća pobjede pripada BSK-u protiv Hrvatskog Sokola.

Upravo ranije spomenuti BSK je uspio Hrvatski Sokol pobijediti 10:0. Čak pet dvostrukih strijelaca imao je raspucani domaćin, a oni su redom Matej Klasić, Marko Tomaz, Domagoj Kučinac, David Uremović i Damjan Vujnovac. Dubrava je na krilima raspoloženog Mateja Maričića slavila 1:4 u Samatovcima. Navedeni Maričić je bio četverostruki strijelac svoje momčadi, dok je jedini pogodak Sloge zabio Viktor Ranogajec.

Zelčin je na domaćem terenu slavio 4:0 nad Dravom. Dvostruki strijelac bio je Zdravko Semialjac, a po jednom su zabijali Benjamin Pešut i Željko Stanković. Hajdin je na gostovanju kod Mladosti slavio 0:5, a pogotke su zabijali Dejan Kozina, Danijel Barbarić te dvaput Damir Lešković. U još jednom vrhunskom dvoboju, Satnica je na gostovanju kod Croatije slavila 2:3. Za domaćine je bio raspoložen dvostruki strijelac Petar Vurdelja, no dvaput Branimir Rebrina te jednom Petar Hrsto su zabijali za pobjedničke goste.