2. ŽNL VŽ Trnje sve bliže naslovu

Lider prvenstva siguran je na svom putu za naslovom prvaka. Šest kola prije kraja ima 10 bodova prednosti. Iako nedostižno na prvu, sve se još stigne prosuti i prvenstvo zakomplicirati.

ŠNK DINAMO 01 – NK TRNJE (T) 1:5

Trnje lagano, ali sigurno grabi prema potvrdi prvog mjesta. Ovog puta nastradao je Dinamo na svom terenu. Junak utakmice bio je David Rog (33′, 86′, 90’+1′) s tri pogotka. Lovro Golubić i Adriano Skupnjak zabili su po jedan u 22. i 83. minuti susreta. Filip Franjčić jedini je pogodio za Dinamo i to u 16. minuti meča.

ŠNK RADNIČKI – NK PODRAVAC KITRO 2:1

Radnički punim stopama prati Trnje pa je tako svladao i Podravca na tom putu. Sven Ištvanić u 15. je načeo mrežu gosta, a na 2:0 povisio je Ivan Burek autogolom tri minute kasnije. Isti je igrač ovog puta zabio za Podravac u 45. minuti susreta.

ŠNK POLJANEC – ŠNK POLET MARTIJANEC 1:3

Kao i prva dvojica, tako je i trećeplasirana ekipa bila uspješna. Poljanec je ipak poveo i to u 10. minuti preko Marija Novaka. Braz Talho Kadin izjednačio je u 35. minuti. Preostala dva pogotka postigao je Ernest Horvat u 37. i trećoj minuti sudačke nadoknade na kraju susreta.