2. ŽNL PSŽ: Sloga srušila Croatiju, minimalno slavlje Lipe!

S pet nedjeljnih susreta kompletirano je četvrto kolo uzbuđenja u 2. ŽNL PSŽ! Sloga je u Trenkovu nanijela prvi poraz Croatiji, Lipa je minimalno svladala Croatiju, a do tri boda stigli su i Sulkovci, Parasan i Graničar iz Bučja!

Oglas
Izvor: HNS Comet

Jedina stopostotna momčad iz prva tri kola, Croatia iz Donje Obriježi u sklopu četvrtog kola putovala je na gostovanje kod Sloge u Trenkovo, koja je u tri kola skupila četiri boda uz omjer od jednog slavlja, jednog neriješenog ishoda i jednog poraza. Sloga je nanijela Croatiji prvi poraz rezultatom 4:2, iako je Croatia u sedmoj minuti već imala prednost od 0:2 (Patrik Sabo 4′ i Antonio Josipović 7′).  Povratak Sloge nagovijestio je Jure Banović (28′), susret je izjednačio Tomislav Foro (50′), a u finišu susreta domaćin je preokrenuo susret u svoju korist pogocima Nikole Joguna 88′ i drugim pogotkom Banovića (94′).

Oglas

Nakon tri kola drugo je mjesto držao Dinamo iz Badljevine s učinkom od dvije pobjede i porazom, a u četvrtom kolu ugostio je Sulkovce koji su nakon tri kola bili jedina momčad na ljestvici bez osvojenih bodova. Tri boda iz ovog susreta pripala su gostima rezultatom 0:2, a mrežu su za Sulkovce tresli Stjepan Majetić (50′) i Ivan Tomić (73′).

Oglas

Nakon što je u trećem kolu nakon dva slavlja obilježila i prvi poraz, NK Lipa je u sklopu četvrtog kola snage odmjerila s Eminovcima koji su u tri kola skupili tri boda odnosno učinak od jedne pobjede i dva poraza. Pogodak vrijedan tri boda za Lipu djelo je Hrvoja Mijatovića u 30. minuti susreta.

Sa šest osvojenih bodova uoči ovog kola ušao je i Graničar iz Bučja koji je u susretu četvrtog kola ugostio Slavoniju iz Prekopakre koja je u trećem kolu osvojila svoje prve prvenstvene bodove u srazu s BSK Biškupcima. Sva tri pogotka u 3:0 slavlju Graničara djelo je Ivana Jakovljevića (47′, 73′ i 80′).

BSK Biškupci s tri boda na kontu u sklopu četvrtog kola ugostili su ekipu Parasana koja je u tri kola obilježila po jednu pobjedu, jedan neriješen ishod te jedan poraz. Do drugog prvenstvenog slavlja stigao je Parasan i to rezultatom 0:3, za goste su redom zabijali Matej Jaroš (46′), Matej Ivanković (80′) i Marko Iličić (87′).

Izvor: HNS Comet