2. ŽNL PSŽ : Kolo obilježila po jedna “čista mreža” u svakom dvoboju!

U nedjelju su odigrani svi susreti drugog kola 2.ŽNL Požeško-slavonske županije. Nakon 180 odigranih minuta tri su momčadi ostale stopostotne i to Eminovci, Graničar Bučje i NK Lipa iz Stare Lipe! Zanimljiva je činjenica da u ovome kolu ekipe koje su obilježile pobjede nisu primile niti gola!

Oglas

Oglas

Lider ljestvice nakon prvoga kola NK Eminovci u sklopu drugog kola putovali su na gostovanje u Prekopatru kod tamošnje Slavonije koja je nakon jedne godine prvenstene stanke opet u pogonu, a u ovogosišnje natjecanje je ušla sa porazom u prvome kolu. Eminovci su zadržali stopostotan učinak pobjedom 0:5 te nakon dva kola dijele prvo mjesto na ljestvici. Trostruki strijelac za goste bio je Bojan Crepulja (3′,20′,28′) dok su po jednom mrežu tresli Nikola Obradović i Jakov Bočkaj!

Oglas

Drugoplasirana momčad iz prošle sezone NK Hrvatski Dragovoljac iz Brodskog Drenovca nakon poraza u uvodnom kolu u Staroj Lipi u okviru drugog kola odigrao je susret sa ekipom NK Sulkovci, koja je u premijernom nastupu obilježila na domaćem terenu pobjedu nad Biškupcima 5:3. Domaćini su ovaj puta došli do prve pobjede koja ih je gurnula na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice sa rezultatom 2:0. Mreže se u prvom poluvremenu nisu tresle, da bi Matej Babić otključao mrežu domaćina u 72. minuti, a konačnih 2:0 postavio je Josip Brkić u 89. minuti ogleda.

NK Graničar Bučje nakon 3:0 pobjede u prvome kolu na gostovanju u Prekopatri, u sklopu drugog kola odmjerio je snage sa pred 60-ak gledatelja u susretu momčadi NK Biškupci koja je sa domaćim porazom startala natjecanje. Domaćini su u ovome dvoboju slavili sa 6:0 na krilima dva pogotka Josipa Šubare sredinom prvog poluvremena, dok je na 3:0 povisio Ivan Šimić u 33. minuti. U drugom poluvremenu visoku pobjedu domaćina svojim pogotcima potvrdili su Štefančić, Vukelić i Dukić. NK Graničar Bučje imao je i kazneni udarac u 53. minuti susreta kojega nije uspio realizirati Šubara, a iz Graničara nam poručuju da momci još čekaju na gajbu!

NK Lipa iz Stare Lipe nakon uvodne pobjede na gostovanju u Brodskom Drenovcu, u novom kolu tražila je novu prvenstvenu pobjedu na gostovanju kod NK Dinama iz Badljevine koja je u proteklom kolu obilježila 0:4 poraz u Eminovcima. Do pobjede su došli gosti rezultatom 0:2. Valerije Klanfar doveo je goste u vodstvo u 25. minuti, a mreže su mirovale sve do 88. minute kada pobjedu gostiju potvrđuje Dario Petrović!