2. ŽNL PSŽ: Bez pobjednika u Sulkovcima, četvrta pobjeda Croatije!

Odigrana su četiri od pet planiranih susreta petog kola 2. ŽNL PSŽ! U jedinom subotnjem susretu tri boda je obilježila Slavonija iz Prekopakre, dok su se s tri boda iz nedjeljnih trijumfa mogla pohvaliti jedino Croatia iz Donje Obriježi, dok u susretima u Golobrdcima i Sulkovcima nije bilo pobjednika!

Oglas
Izvor: HNS Comet

 

Oglas

U jedinom subotnjem susretu Slavonija iz Prekopakre s tri osvojena boda koja su prikupili pobjedom u trećem kolu 3:0 nad ekipom BSK 3:0, ugostila je Dinamo iz Badljevine koji je s polovičnim učinkom od dvije pobjede i dva poraza ušao u ovaj ogled. U slavlju Slavonije 5:2 tri je pogotka postigao Domagoj Ajman (7′, 9′ i 44′) te po jedan Mario Ilinović (58′) i Josip Galko (67′), dok su zgoditke za Dinamo postigli Stipo Šugić (6′) i Jozo Ilinović (52′)

Oglas

Lipa koja je u susret ušla na vrhu ljestvice s devet bodova iz četiri susreta, kao i Graničar te Croatia, u sklopu petog kola putovala je u Sulkovce kod istoimenog domaćina koji je u susret ušao s tri boda na kontu iz četvrtog kola kada su u Badljevini svladao Dinamo 0:2. U ovom susretu Mateo Ivanika doveo je Lipu u vodstvo u 65. minuti, i kada se već činilo da će sva tri boda ići gostima, Josip Šutić je u 93. minuti donio vrijedan bod Sulkovcima za konačnih 1:1.

S omjerom od tri pobjede (Eminovci, Sulkovci, Lipa) i jednog poraza u peto kolo ušla je i Croatia iz Donje Obriježi koja je ugostila BSK iz Biškupaca koji je u četiri kola obilježio jednu pobjedu (u prvom kolu svladali Dinamo s 1:0)  i tri poraza. U najuvjerljivijem slavlju kola Croatia je slavila sa 7:1 i to s dva pogotka Antonija Josipovića (44′ i 83′) te po jednim Marka Giacomettija (27′), Domagoja Nenadovića (62′), Brune Bortota (70′), Patrika Sabe (72′) i Filipa Škariota (80′) dok je jedini zgoditak gostiju djelo Davida Kožića (65′).

Graničar iz Bučja nakon što je u četvrtom kolu stigao do trećeg slavlja u domaćem ogledu sa Slavonijom iz Prekopakre, u petom kolu gostovao je kod Parasana koji je u uvodna četiri kola skupio sedam bodova uz učinak od dvije ostvarene pobjede te po jednim neriješenim ishodom te porazom. Parasan je u vodstvo stigao u 17. minuti pogotkom Marka Iličića, a konačnih 1:1 djelo je Ivana Jakovljevića u 35. minuti susreta.

Eminovci s tri boda na kontu iz susreta trećeg kola kada su svladali Sulkovce, snage su trebali odmjeriti sa Slogom iz Trenkova koja je u susret ušla neporažena iz zadnja tri susreta te s ukupnih sedam bodova na kontu. Nažalost, susret je zbog nesretnog slučaja morao biti odgođen.

Izvor: HNS Comet