2. ŽNL Osijek: Slavonac i Brijest jedini s punim plijenom

Ovog vikenda odigrano je 3. kolo osječke 2. ŽNL, a donijelo je interesantan podatak. Dvije utakmice su završile pobjedama, dok su čak tri susreta završila bez pobjednika u ovotjednom programu.

Oglas

Oglas

Slavonac se vratio odličnim igrama te su na gostovanju kod Elektre slavili s odličnih 0:6. Tenjci su slavili na krilima dvostrukog strijelca Damjanovića i trostrukog Merkaša, dok se na listu strijelaca upisao i Radojčić. Posljednja pobjeda kola je ona Brijesta protiv Dunava, golom Tuličića pred kraj utakmice slavili su domaćini s minimalnih 1:0.

Oglas

Vitez i Klas su u neizvjesnom dvoboju odigrali 2:2. Pogotke za antunovački klub zabili su Antoljak i Petrović, dok su mrežu domaćina za goste tresli Stupar i Tomanović. Isti rezultat je bio i u dvoboju Erduta i Murse, gdje domaćini pred kraj utakmice dolaze do boda. Strijelci za Erdut bili su Curić i Marković, dok su za Mursu zabili Hendrih i Ćuk. Liv i BSK su odigrali tvrd dvoboj, završilo je 1:1. U vodstvo su došli gosti preko Miškovića, a konačnih 1:1 postavlja Zavorski.