2. ŽNL Osijek: Rapsodije LIVa i Elektre na domaćim terenima, Slavonija i Brijest sigurno do slavlja

Za vikend je na rasporedu bilo i 5. kolo uvijek uzbudljive osječke 2. ŽNL. Ističu se jako visoke pobjede LIV-a i Elektre, a sigurna slavlja domaćina vidjeli smo i u Brijestu i Ivanovcu.

Oglas

U susretu između ekipa LIV i Vitez, domaćini su dominirali terenom i pobijedili s visokih 7:1. Ovaj rezultat jasno ukazuje na snagu i formu ekipe LIV, koja se ističe kao ozbiljan konkurent u ovogodišnjem natjecanju. Mursa i Dunav odigrali su neizvjesnu utakmicu koja je završila rezultatom 2:2. Ova podjela bodova pokazuje da su obje ekipe sposobne za iznenađenje i da će biti zanimljivo pratiti njihove buduće susrete.

Oglas

Brijest je uspio svladati ekipu BSK s rezultatom 3:1. Ova pobjeda daje ekipi Brijest potrebno samopouzdanje i nadu da mogu ostvariti uspjeh u ovom natjecanju. Elektra je u svom susretu protiv Klas odigrala impresivno i pobijedila s nevjerojatnih 8:1. Ovaj rezultat jasno pokazuje dominaciju ekipe Elektra na terenu i njihovu želju za osvajanjem titule. Slavonija je ostvarila pobjedu rezultatom 2:0 protiv Gibarca. Ova pobjeda daje Slavoniji važne bodove u borbi za bijeg s dna tablice.