2. ŽNL Osijek: Elektra i Gibarac sigurni, došlo je do promjene na posljednjoj poziciji

Odigrano je pet utakmica 12. kola 2. ŽNL Osijek. Elektra je i dalje vodeća, no Gibarac je upisao također pobjedu tako da je razlika i dalje dva boda. Dunav je u derbiju začelja svladao Vitez te ih tako ostavio na posljednjoj poziciji.

Klas je pobijedio Mursu rezultatom 2:0, golovima Kajtazija Leonarda u 20. minuti i Vlade Lutonskog u 89. minuti. Dunav je svladao Vitez ’92 rezultatom 2:0, zahvaljujući golovima Hrvoja Grozbeka u 31. minuti i Andreja Đurkova u 68. minuti i tako ostavio Vitez na posljednjoj poziciji. LIV 1949 je pobijedio BSK Beketince rezultatom 3:2, uz golove Bornu Katića u 4. minuti, Ivana Zavorskog u 37. minuti i Bruna Brlića u 66. minuti. Iako su Alen Liović i Luka Stanković postigli golove za BSK Beketince u 23. odnosno 70. minuti, to nije bilo dovoljno za preokret.

Filip Stantić donio je pobjedu ekipi Gibarac rezultatom 1:0 protiv ekipe Brijest golom u 29. minuti. Vodeća Elektra je ostvarila sigurnu pobjedu rezultatom 3:0 protiv Slavonije Ivanovac, uz golove Jurice Šimića u 10. i 29. minuti, te Kristijana Ognjenovića u 52. minuti.