2. ŽNL Osijek: Elektra i dalje vodeća, Gibarac 95 ne griješi, važna pobjeda Murse, LIV 1949 i Beketinci sigurni

Odigrano je pet utakmica 2. ŽNL Osijek.

Liv 1949 je slavio kod ekipe Vitez ’92 rezultatom 2:0. Strijelci su bili Bruno Brlić u 18. minuti i Mario Ćosić u 84. minuti.

Vodeća Elektra je slavila kod Klasa rezultatom 3:1. Domaći Klas u vodstvo dovodi Bruno Stupar u 19. minuti. Elektra je izjednačila rezultat pogotkom Kristijana Ognjenovića u 36. minuti. Gosti vode u 65. minuti, a strijelac je Matej Ljubac. Konačnih 3:1 za goste postavio je Kristijan Ognjenović svojim drugim pogotkom.

Mursa je slavila kod ekipe Dunava rezultatom 3:2 čime ih je preskočila na tablici. Mursa dolazi u vodstvo u 4. minuti pogotkom Matka Kneževića. Tri minute nakon, gosti vode 2:0, a strijelac je Maycon Krone Barbosa. U 17. minuti gosti povećavaju vodstvo na 3:0 preko Mislava Srba. Domaći su uspjeli do kraja utakmice postići dva pogotka preko Marijana Vuke u 21. i 68. minuti, no to nije bilo dovoljno ni za bod domaćina.


Beketinci su uvjeljivo slavili protiv ekipe Brijesta rezultatom 6:0. Dvostruki strijelac za domaće bio je Mrio Hnatek, dok su po jedan pogodak upisali Luka Pačara, Ante Pufler, Alen Liović i Matej Brtan.

Gibarac 95 je slavio na domaćem terenu protiv Slavonije Ivanovac. Dvostruki strijelac za domaće je bio Filip Stantić u 20. i 29. minuti, dok je jedan pogodak dodao Tomislav Žebić.