2. ŽNL Osijek: Elektra i dalje drži vrh, Gibarac ih prati

Odigrane su utakmice 11. kola 2. ŽNL Osijek. Elektra je bila uvjerljiva na domaćem terenu i ostala vodeća s 24 boda, no i Gibarac je slavio protiv Murse te ima dva boda manje na drugom mjestu. Klas je uzeo bod kod LIV-a te se nalazi na trećem mjestu s tri boda manje od vodeće Elektre.

Vodeća Elektra slavila je protiv pretposljednje ekipe Viteza rezultatom 8:1, pri čemu su se istaknuli različiti strijelci poput Jurice  Šimićas golovima u 3. i 90. minuti, te Franje Vranjkovića, Petra Begovića, Kristijana Ognjenovića, Davida Blagojevića i Dominica Bonica Ticica s po jednim golom, dok je Marin Matijević postigao jedini gol za NK Vitez ’92 u 18. minuti. Slavonija Ivanovac ostvarila je pobjedu nad Brijestom rezultatom 2:0, uz golove Ante Milasa u 29. minuti i Patricka Jelića u 62. minuti.

Gibarac 95 je slavio protiv Murse rezultatom 3:0, uz golove Filipa Stantića u 8. minuti, Zvonimira Horvata u 79. minuti i Zvonimira Grka u 89. minuti. BSK Beketinci su pobijedili Dunav rezultatom 3:1, uz golove Maria Hnateka u 13. i 51. minuti te Alena Hnateka u 27. minuti. Jedini gol za Dunav postigao je Milan Marković u 30. minuti.

U utakmici između LIV-a 1949 i Klasa rezultatom 3:3, LIV je prvi poveo golom Brune Brlića u 5. minuti, ali je Marko Barišić brzo izjednačio rezultat za Klas u 11. minuti. Barišić je dodao drugi gol za Klas u 27. minuti, ali Josip Laslo je nespretno postigao autogol za Klas u 33. minuti. Brlić dovodi LIV u vodstvo u 38. minuti , no je Bruno Stupar izjednačio rezultat za Klas u 59. minuti što je bio i konačan rezultat.